Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
válasz Gawamatsu #124 üzenetére
A hang/kép szinkront nem lehet rajta állitani?
Szerintem ha 2.1 akkor legyen külön a mélye,szerintem ezek az egybe cuccok nem tudják úgy kiadni a mélyet mint ami külön van.Nem ismerem ezeket a maxelleket de az a 100watt mélynyomó teljesítmény szerintem túlzó.Az LG-mnek 140 watt papiron de beremeg tőle a bútor ha fullon megszólal.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Gawamatsu #17218 üzenetére
“Na a mostaniakon van egy darab HDMI ARC és kész.
Ilyenkor a kiegészítők maradnak a TV sima HDMI-jein és az ARC-ok kötődnek?”
Igen!
Az ARC-n kimegy mindegyik tv-re kötött eszköz hangja.Amúgy a magasabb kategóriás soundbarokon már van több hdmi bemenet is,az olcsóbbakra szoktak 1 ARC-s csatit és 1 db IN csatit rakni, a legolcsóbb hdmi-sekre pedig 1db ARC-s csatit.
-
Gino20
őstag
válasz Gawamatsu #17246 üzenetére
A vezetéknélküliségnek (vagyis, hogy csak táp kell neki) pont az a lényege, hogy a helyiségben bárhova rakhatod és nem kell, hogy a fronton legyen helyed, ami valójában sok esetben nem is ideális és lehet sokkal jobb eredményt ér el az ember, ha mondjuk "hátul" van.
"Nem tudom mennyire jó, ha a TV mellé a szekrényre kerül"
Semennyire. A lehető legrosszabb megoldás. -
Gino20
őstag
válasz Gawamatsu #17248 üzenetére
Ha jól értem a kérdést:
A bótal az a baj, hogy jellemzően hatalmas a légtér az otthoni körülményekhez képest. Arra jó lehet, hogy meghallgasd melyik gyártó hangja tetszik jobban, de kb ennyit tud."Na ezért nem igazán van rá szükségem."
A frontot leszámítva nincs a helyiségben egy fikarcnyi hely ahol nincs útban és le lehet dobni a földre a SUB-ot? Mi ez? Esetleg egy hálószoba, ahol ágy a falon és mellette meg csak "közlekedő" -
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz Gawamatsu #17310 üzenetére
Azt közben megoldottam, tv menüben állítgatni kell az ARC-t
Még tesztelgetem de így egy nap után egyelőre azt mondom hogy nem rossz , ha kevés a tv hangereje akkor mindenképpen ajánlott főleg ennyiért.
Én még nagyon gondolkozom rajta mert ahogy írtam a térhangzás hiányzik. A mélyláda sokat hozzá tesz az élményhez de a térhangzás ... na az nekem kevés.▂▃▅▇█▓ eladó domain nevek - bizniszelek.hu ▓█▇▅▃▂
-
Gino20
őstag
válasz Gawamatsu #17365 üzenetére
Miért kell megvárni bármit is? Miért menne tönkre a beépített hangszóró? Hogy függ ez össze, egy a TV-hez képest sokkal jobb hangú SB vásárlási szándékkal?
A dialógus miatt a 3.1 jó irány, de 2.1 SB-k sem feltétlenül rosszak, ha csak a TV hangját akarjuk javítani. Philips/LG-t nem ismerem, max csak olvastam róla. Após több éve vett 60-70e Ft-ért Panasonicot, mert a TV is az. Hát az botrány. Ócska SUB, üvöltetni kell, hogy a dialógus jó legyen, de ilyenkor egy effekt vagy egy szaros reklámnál senki nem hall senkit, dobozhang, a mély küszködik,.......ennyiért nincsen csoda, de hasonló árkategóriájú samsung 100x jobban szól.HDMI ARC (CEC = Consumer Electronic Control) miatt alapvetően nem szükséges az azonos TV és SB gyártó, de persze a CEC hiába szabvány, mégis kicsit misztikum és előfordulhatnak anomáliák (akár gyártón belül is el tudom képzelni, főleg ha több év különbség van az adott termékek között), de nem ez a jellemző.
-
Gino20
őstag
válasz Gawamatsu #17368 üzenetére
Ez így ebben a formában messze nem igaz. Azt azért ne feledd, hogy van rengeteg elégedett felhasználó, akik nem írogatnak sehová, vagy kevesen megosztják a pozitív tapasztalataikat, meg van az aki lehet soha nem írt volna semmit sehová, de porul járt és ennek hangot ad. Ebből nem szabad kiindulni. Pl "Q600 kukára való", azt valószínűleg azok írták, akik valami hatalmas IMAX csodát vártak, vagy porul jártak, hibás volt a termék,.........., de gondolj csak bele, hogy hány ezer elégedett felhasználója is lehet.
Nem kell 300-500e Ft-ért 100.1.100 csatornás csodát venni, ha nincs rá igény, de pusztán ha van rá lehetőséged, akkor szerintem egy külön SUB-al, csak jobb eredményt lehet elérni, de ettől még nem sok 100e Ft az adott termék.
Na majd egyszer veszel valamit és kiderül (vagy nem, mert nem fogsz róla írni ) -
umek
tag
Kukára való? Nekem Q600B van egy S95B TV mellé, és nagyon szeretem. Először közel egy évig használtam magában, majd nemrég kiegészítettem egy hátsó párossal, ami tovább emelt a szinten. Nyilván helyén kell kezelni, ez nem egy highend cucc, de bőven megérte az árát. Már a hátsók nélkül is hatalmas előrelépést jelent a sima TV élményhez képest.
Emellett 0 problémám volt vele, olvasgattam itt a topikban olyat, hogy különböző soundbaroknál előfordul, hogy elvesztik a kapcsolatot a tv-vel, és újra kell indítgatni, stb. Na nálam ilyenek soha nem fordultak elő. Működik, teszi a dolgát.Légy korrekt.
-
M5Norbi
őstag
Üdv!
A két előttem lévő kolléga leírta a lényeget (teljesen egyetértek velük).
Annyit tennék hozzá hogy ha normális helyről veszed és nem vagy elégedett vagy pláne ha rossz akkor simán visszaviszed/ visszaküldöd.
Az első soundbarral én így jártam kb 4-5 éve. Nem hozta az elvártat, visszavittem és vettem egy jobbat.
Szóval nagy kockázat nincs benne.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest