- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
#80977664 #6086 üzenetére
Nekem például a hangrendszer nagyobb élményt ad hozzá a filmhez, mint a kijelző. Az OLED után sincs bajom egy 42-es IPS kijelzővel, viszont ha csak egy vígjátéksorozatot nézek (pl. Agymenők), már ahhoz is bekapcsolom a sztereo rendszeremet: már a beszéd is sokkal érthetőbb, tisztább...persze ez olyan, hogy kinek mi a fontosabb.
Azt ne keverd össze, hogy egy soundbar hiába játszik le bármilyen sokféle formátumot (Atmos, TrueHD 7.1 stb...) hátsó hangszórók nélkül nem lesz térhatás. Egy fizikai hátsó hangszórót nem képes pótolni, maximum 1-1 jelenetnél lesz olyan érzésed, mintha "onnan jönne", de ennyi. -
Gaben92
őstag
válasz
#80977664 #6086 üzenetére
Emag-ot nem veszem számításba, mert szerintem senkinek se kéne tőlük vásárolni...
Mit tud? Így lassan fél1-kor (más időzónában vagyok) már a lefekvős cigim szívom szóval rövidre fogom. Mindent. 3.1 alapból, wireless hátsókkal bővíthető. Rendes TrueHD Atmos 7.1-el ami abban is van sose teszteltem, mert Apple TV-t használok az meg LPCM-be konvertál de azt is kezeli 7.1-ig csak ugye nincs Atmos metadata, de ez más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest