Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Gaben92 #6087 üzenetére

Őszintén szólva sima tévézéshez a beépített hangszórói is jók a tévémnek (amúgy semmi tévé műsort nem nézek) Biztos sokkal szebben szólna egy külön 3.1 rendszer mellette ez nem kérfés, de én max 15-ös hangerőn hallgatom egy totál zajmentes hálószobában legtöbbször este amikor alszik a gyerek... erre nem fizetek ki +100ezret sem.

Nekem pont a mozi "élményre" kellene 5.1 a térhatás miatt, azt sem hangosan! Nem mindenesként szeretném használni egy nappaliban tévére, sztereóra, filmre, sorozatra. Szinte csak mozifilmeket nézek rajta, néha sorozatokat. A háló szabálytalan alakja miatt gondolkodtam van-e értelme 5.1-re gyúrni vagy maradjak a 3.1-nél mint te és akkor semmi macera nincs a kábelezéssel. Hmmm..

Nem tudom mi a gond az emaggal, de én mindent ott rendelek szinte (esetleg edigital és Media Markt) mert árban ők a legjobbak legtöbbször. Soha semmi gond nem volt még pedig rengeteg és drága dolgot rendeltem már tőlük. A csomagot ki lehet bontani fizetés előtt.

Új hozzászólás Aktív témák