- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Sorozatok
- (kiemelt téma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:03 Téma összefoglaló
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
-
Melorin
addikt
-
TheProb
veterán
-
petipetya
nagyúr
Abszolút agyatlan, gondolkodásmentes, és vicces vígjáték, ami könnyed kikacsolódást jelent a 30 perces epizódokkal.
-
Ragnar95
félisten
-
S e t h
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
-
törölt tag
-
ígyvanferi
addikt
-
Ragnar95
félisten
-
gyuromoj
veterán
-
Ventur@
senior tag
Tényleg Tulip volt a feliratosban is, most néztem bele a feliratba. Hogy láttam én Tulipánnak azt nem tudom
.Nem várok sokat a Supergirl-től. Legend's of Tomorrow-nak is így indultam neki, aztán alig bírom kivárni a folytatást. Kösz az infót és akkor nekiállok a feliratokat beszerezni
.Ragnar95: Köszöntem neked is
! -
KisTücsök
addikt
-
Pitterix
őstag
Most, hogy "mondod" rémlik valami.
A csodálatos emlékek csodákra képesek. Kihúznak még a legnagyobb fekáliarengetegből is.
Smoak kisasszony mintha egyre magabiztosabb és keményebb lenne. Nekem jobban tetszett az a kis tudálékos, szószátyár énje. Már lassan anyai szerepet tölt be íjászka felett. -
gyuromoj
veterán
-
spiky03
veterán
-
Ragnar95
félisten
-
spiky03
veterán
-
Black Dragon
addikt
Szerintem még az Arrow is jobb volt magyarul, de ezt a szinkron gárdát nagyon nem találták el.
Más: Befejeztem a The Knick 2. évadját is, egészen megtetszett a végére az egész sorozat. Bár nem állítom, hogy a kedvenc sorozataim egyike lett, de kíváncsian várom a 3. évadot, van benne valami, ami odaragaszt a tv elé.

Továbbá aki elfelejtette volna, holnap House of Cards 4. évad!

-
Ragnar95
félisten
Ez valóban jó kérdés, bár ugye arra utalt Allanon elég erősen, hogy Amberle önfeláldozása volt ez a "díj", amit meg kellett fizetniük a varázslásért.
Illetve az is lehet, hogy hosszútávú hatása lesz csak a dolognak, hiszen elvben Wil apja sem egyik pillanatról a másikra lett alkoholista, hanem csak a háború vége után. -
Pitterix
őstag
Immunilálódott a kövek ellen. A két hölgy közelsége az ellen véd. Majd figyeld csak meg a folytatásban, mindig fájni fog neki valami.
Azért évad vége felé egyre több a kritikus-hibás elem, de még mindig az egyik legjobb mai sorozatnak tartom.
Biztos a fantasy beütés miatt, nem hinném, hogy köze lenne a romanó lánykának hozzá....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ragnar95
félisten
El kellett ütni valamivel az időt sötétedésig ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem nem volt rossz ez az évadzáró, bár a lezárást kicsit elkapkodottnak éreztem, de legalább lesz folytatás, ez jó hír.
Amikor az elf várost mutatták felülről, egyből a Király visszatér ugrott be, elég erős volt a hasonlóság...
-
FoxiestFox
félisten
-
Black Dragon
addikt
-
Black Dragon
addikt
Ahogy olvastam már valaki bevállalta a fordítást, de ezek szerint még nagyon nem foglalkozott vele, feliratok.info-n pedig nem keresnek fordítót, szóval biztos valaki intézi, de jó kérdés, hogy kicsoda, és mikorra.
Btw House of Cards-ot nézi valaki, várjátok a 4. évadot?

-
Black Dragon
addikt
-
gyuromoj
veterán
-
törölt tag
Akkor várjál még pár évet.

Bár a sorozat lényege a spiritualitásban keresendő és szerintem tényleg élmény nézni/hallgatni, de csak ismételném magam sokadszorra. A sorozat meg lassan bontakozik ki, elvégre van bőven benne szereplő. Az első 3-4 rész az, mire megismerjük nagyjából az összes szereplőt, és valahol a 6. rész környékén kezd összeállni a kép.
-
törölt tag
A kettő közül mindenképpen a Sense8-et ajánlottam volna.
Bár a 2 sorozat teljesen más.
Beindul ám, de van egy olyan gyanúm, hogy darálva sokkal jobb és intenzívebb, mint hetiben.
De kérdezzetek bármikor, és megmondom mit nézzetek.
(#26804) Pitterix Melyik csaj? A szőke, Sarah a Fehér Kanári? Az nekem is feltűnt, de úgy emlékszem nem volt vele semmi baj régebben az Arrowban. Én bírom, jobban, mint a hp tesóját.
-
spammer
veterán
-
FoxiestFox
félisten
-
Fandango
veterán
-
Yayoh
aktív tag
-
kisgyerek85
senior tag
-
kstcsk
tag
-
viharhozo
addikt
-
Ragnar95
félisten
Ne is mondd, én a The Man in the High Castle-nél gondoltam, hogy kihasználom végre a Prime ezen részét is, de kb 2 perc alatt annyira felhúzott a Prime Videos, hogy inkább beszereztem alternatív forrásból a sorozatot, pedig nekem VPN se volt az egyenletben, ami problémát okozhatott volna...
-
bok92
addikt
-
Ragnar95
félisten
-
spammer
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
S e t h
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
- Broodyból tényleg fos karaktert csináltak a készítők, ezért haragszom is rájuk.
- Carrie mindegy melyik évadban van, folyton mindig idegbeteg őrült
- Az egyetlen érdekes karakter Saul.... és majd később még társul mellé Quinn az évadokban.Az évadok története érdekes, és szerencsére csavaros is valamilyen szinten. Ha másért nem is, legalább kicsit elhiteti a nézővel a sorozat, hogy a modern kémes (?) színfalak mögé láthat.
Ja érdekesség: az egyik évadot (már nem tudom hanyadikat, de a közel-keletiset) jól kiparodizálja a THE BRINK sorozat első évadja.

tehát, röviden:
HOMELAND: ajánlott | THE BRINK: ajánlott
-
FoxiestFox
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
Én abban reménykedek, hogy jók lesznek lesznek visszajelzések az arrow-constantine crossover után, hátha valamelyik csatorna mégis bevállalja a constantine folytatást. 10 évad supnat után minden résszel újat mutatott a sorozat, pedig a supnat-nál már k*rva sokmindent ellőttek(sokat többször is).
-
jonnyjoker01
veterán
-
FoxiestFox
félisten
-
FoxiestFox
félisten
-
LógaGéza
veterán
Na túl vagyok a The Strain piloton, nem ilyet keresek... Amíg meg nem jelentek a zombik, addig érdekesnek indult, utánna elvesztette az érdeklődésem

Mitikus könnyű kategóriában mit nézhetnék? Kb mint a Constantine - de sajnálom, hogy kaszálták

k-adi
Ugye?
Pont emiatt tetszik, nem kell gondolkodóba esni a főcselekényen, nem kell kusza szálakat átgondolni, hogy milyen utalás, mi merre, stb. Leülsz, megnézed, kész 
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
FoxiestFox
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diabetes - Cukorbetegség
- Garmin topik
- 3D nyomtatás
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Energiaital topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Honor 200 pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár akinek erős a gyomra... 
!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Janaboy