Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

válasz Andris837 #3568 üzenetére

Ha ki kellene elsőre emelni valamit , akkor a pazar operatőri munkára voksolnék.Eszméletlen módon elkapják minden szituáció feelingjét, van, hogy a kamera sokáig időzik egy csigán, bogáron, felerősítve az adott helyszín, helyzet abszurditását.
    Nekem a Dexter mindig is nagy kedvenc volt, egy olyan karaktert ábrázoltak, aki kettős énjénél fogva pazar élmény ígéretét nyújtotta, mert a sorozatok között újdonság volt egy olyan karakter, aki próbál megfelelni a társadalmi konvencióknak, miközben egy pszichopata sorozatgyilkos.

A Breaking Bad még ennél is finomabban pengeti a személyiség húrjait, mivel egy elnyomott tanárról szól, aki minden helyzetnek és mindenkinek meg akar felelni,mások semmibe sem veszik, majd szép lassan - és ezen van a hangsúly, lassan - , átáll a sötét oldalra, kvázi egy fordított Darth Vaderi szerepet látunk, ami nekem nagyon tetszik.
    Amikor ez a vézna kis tanár először húz újat a nagyokkal, az zseniális, mondhatni jobb, mint Dexter évadokon átívelő és folytonosan megnyilvánuló harca a lebukással, amely során a karakter önmagában nem nagyon változik.

Próbáld leküzdeni az első évadot, ami tényleg tré, én sajnos most nem tudtam még időt szakítani a harmadikra, amiről még jobbakat írnak, de nálam már a második is fényévekkel jobb volt mint az első.

[ Szerkesztve ]

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák