- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Aktív témák
-
szucsi
őstag
Elmesélem, hogy egy barátom hogyan kapott akkora E-t, hogy alig bírta hazacipelni. Azóta is itt őrzi a papírt a fiókomban :D.
Az egyszerűség és a hitelesség kedvéért egyesszám elsőben lesz, ahogy én hallottam :DDD.
''Aznap reggel elvánszorogtam a szemészhez, aki bemérte a hemümet, -3,5, -3,5 mind a kettőn 0,5 cillinder.
Mondtam a spinének, hogy igen ám, de nagyon sokat romlott a szemem, és hogy gyorsan kéne a papír, mert ha nem megyek be 9-re a budaörsire, akkor kijön értem egy kommandó.
Mondta, olvassam szemüveg nélkül, mondtam, hogy a tetején a nagy sem neagyon megy. Mondta, hogy O.K., olvassam a hemüben. A fölső hármat elolvastam, mondtam, hogy az alattalévőt csak azért tudom, mert tudom fejből a táblát.
Addig tologatta az agyamba a dioptriákat, amíg megálltumk 4,5-0,5 5,0-0,5 nél.
Modtam, gyorsan írja fel, bár akkor már valóban alig tudtam elolvasni a cuccot, nagy szükség volt a rövid távú emlékezetemre. :D
Betotyogtam a két vén alkoholista faszkalap sorozódokihoz, mint Mr.Bean, aki összeszarta magát, és élből borítottam a fogast balra.
Az asztma papír (szintén keményen dolgoztam érte - szivar tüdőre, és egyéb nyalánkságok, úgy ziháltam a tüdőgógyásznál, mint Kamaz az emelkedőn) már nem is kellett.
Mondta a sorozótiszt: rossz híre van, nem engedheti, hogy a hazát szolgáljam, és tolta az E-t a kezembe.
A havert meg, aki egyedül ápolja a SM-es anyját, meg bebeszták tankba, pedig ő ráadásul tényleg asztmás is.''
Szóval állítólag -5 fölött megvan az E
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest