Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
Nem a sima világost vettem ami nekem eléggé bejön A barna sörökért annyira nem ugrálok,bár a Krusovice barnában ízlett. Nekem életem legrosszabb söre amit ittam az a pécsi sörfőzde által előállított Giebelhof,69Ft-ért csak viccből vettem meg,hogy milyen lehet 1 69Ft-os sör,na soha többet ilyen olcsó ismeretlen.
[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
pszili8
aktív tag
Sziasztok! A Guiness-t megvédeném,mert az eredeti nem egyenlő azzal a trágyalével amit itthon árulnak,és csak azért iszod meg,hogy ne vesszen kárba az 500ft.Nemrég kaptam egyenesen Pilzenből mindenféle cseh sört 50 dobozzal,hát mit ne mondjak tök más mint amit itthon árulnak,és kint a legdrágább sör átszámolva 250Ft a Pilsner Urqell,meg a Krusovice.Egy durva adat a csehek a csecsemőtöl legvénebbig évi 135l sört isznak Amiket kaptam azok között volt gambrinus,krusovice vil(kedvenc volt)/barna,kozel világos/barna(ez nagyon finom),Pilsner Urquell,Staropramen vil/barna meg volt 1-2 amire nem emlékszem
Múlt héten sikerült bevásárolnom üveges Budweiserből 169Ft-os áron a corába Akciós Heinekent is árulnak egytől egyig lejárt szavatosságúBlackberry Q10,Xiaomi Mi A1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest