- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Staropramen ízvilága szinte teljesen a Pilsner Urquellt követi, csak kicsit sűrűbb, maszatosabb, lehet, hogy valakinek ez jön be, de akkor már az eredeti.
Szóval ''kommersz'' (tehát nem 700 forintos belga) sörökből +1 szavazat a Pilsnerre (overall performance, kristálytiszta érzés, közepesnél bonyolultabb ízvilág), illetve a Carlsbergre (az enyhe virágillata-aromája rám nagyon kellemesen hat).
Heineken: inkább üdítőital jellege van, vizes, mégsem lágy, nem az igazi.
Becks: nekem már túl egyszerű sör, kevés ízzel, de el tudom képzelni, hogy valakinek ez bejöhet.
Arany Fácán: olcsó sörök közül szerintem az egyik legjobb, viszonylag határozott karakterrel, kicsit kesernyés, meglepőnek egyáltalán nem meglepő. Megbízható sör, a sokszor alternatívaként kínált magyar söröket lazán leveri.
Stella Artois: laza söröcske, nekem nem jön be, de aki kevésbé sörszerető, annak jó kezdés lehet. Igazából elég jellegtelennek tartom.
Budvar (Budweiser): nem tudom megítélni, nekem jó, komplett, kitalált sörnek tűnik, csak nem jön be valahogy.
Tuborg: a Stella ellentéte, egyáltalán nem lágy, inkább amolyan szemcsés érzést keltve gurul le a torkodon, én szeretem, de ez a bubis-nembubis ásványvíz kérdéséhez hasonló: nem abszolút értelemben jó, de én szeretem a karakterességét, ahogy dörzsöli a torkomat. Aromáit-illatát tekintve semmi különös.
Hm, 3 óra múlva vizsga, majd visszatérünk még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 pro FMC drón szett - 3 akkumulátorral +extrák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- Renpho Reach masszírozó készülék
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest