Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vamzi: Vodafone te csodálatos... (Volt UPC)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- CsST: Mi az az instant túra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyikhus
tag
Hali!
Szerintem mindenféleképpen érdemes a Vegasba beleugranod. Mielőtt én is ezzel dolgoztam volna, kipróbáltam szinte mindent: Premiere, Pinnacle Studio, Intervideo,Cyberlink, Ulead termékek de valahogy egyikkel sem sikerült annyira hamar zöld ágra vergődnöm, mint az SV-vel.
Átláthatóbb és dinamikusan lehet vele dolgozni, mint bármelyik hasonyszőrű programmal. Hogy bonyolult... nos ez igaz, de az szóljon mellette, hogy egy profi progi attól profi, hogy sok mindenre alkalmas. Nem akarok kampányolni, de az SV alkalmasabb inkább arra, hogy kicsiben kezdj dolgozni (egy-két effekt stb.) és utána tanulj bele, míg pl. a Premiere-nél már ahhoz is mélységeiben kell ismerned a programot, hogy elkezdj vele bármit is csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest