- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Persze, lehetséges. Csak kicsit ez szerintem minden bántó szándék nélkül vaktyúk alapon menne. Te tudnál így használhatót is lőni, valószínű én is. De ahhoz, részeredményeket érj el, kell némi gyakorlat. Sok ismerősnek a kezébe nyomva egy manual 50-est azzal se tud jó képet lőni statikus témáról, nemhogy versenyen. Én úgy látom -és ez tényleg személyes vélemény csak- nem jó ötlet kompaktról fotós alapismeretek nélkül áttérőknek nekiugrani a manual teléknek.
Szóval amit te meg tudsz csinálni azt kezdőnek ajánlani közelebb van a szívatáshoz, mint a segítséghez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a friss Moto G Stylus
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest