- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
forceberg #38923 üzenetére
Nekem van egy jó másfél éve. Hogy is mondják a külföldi jutyúberek? "Extremely versatile."
Az egyik A7III-amra kvázi rá van ragasztva. A Sony 24-105 helyett is ezt tartottam meg. Ennyi pénzért, amennyibe kerül, szerintem kötelező darab, ha olyan a felhasználási terület, ahol jól jön az ekkora átfogás. Az meg szinte hihetetlen, hogy milyen jól tartja a fényerejét.
Igaz, hogy bennem van már szűk 20 év kézből videózás (az apró kompaktoktól kezdve a broadcast kamerákon át a modern MILC-ekig), szóval mondhatni elég stabil a fogásom, tartásom, ráadásul G9-ről jövök (vagyis még az is megvan), de így is azt mondom, hogy elég jó a Sony A7III IBIS ezzel a Tamron 28-200-zal is. A fix képeket nagyon jól megfogja, svenkelés, finom mozgás mellett azért néha-néha beleránt, de abszolút élhető, még a Pana Dual IS után/mellett is.
Gyorsan válogattam pár handheld 200 mm környéki snittet egy múltkori kosármeccsről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tesla topik
- Gitáros topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós kamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest