-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
-
kozi71
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Celtis, mobil telefonnal megnéztem a távkapcsolót, az küldi rendesen a jeleket. A TV vevő részét nem tudom ellenőrizni.
Joshi, köszi szépen! Ezt is próbáltam már, nincs eredmény továbbra sem sajnos.Ha lehet tippelni szerintem jelenleg a TV Bluetooth üzemmódban van, a távkapcs meg infrában. Így aztán nem ismerik fel egymást. A TV hátulján lévő gombokkal meg nem lehet bejutni a setup menübe ahol lehetne ezen változtatni. A végén tényleg a gyári visszaállítás marad. De ha az sem vezetne eredményre, akkor már a TV-t sem tudom használni. Mert a színbeállításokon kívül, a csatorna beállításokat is el fogja veszíteni. No mindegy, várok még pár napot hátha találok valami megoldást.
high tech, low life
-
kozi71
senior tag
Sziasztok!
KD-55XF9005 androidos tévém ma úgy döntött nem engedi bekapcsolni magát a távkapcsolójával. Elemek jók benne, de azért kicseréltem újra őket biztos ami biztos alapon. Nem változott semmi. Elkezdtem nézni a nettet. Megcsináltam a hangerő le + mikrofon gomb egyszerre nyomása, majd tv tápkábel kihúzása fali dugaljból. Aztán dugó vissza, és hosszan nyomva távkapcsoló bekapcsoló gombját. Semmi változás.
Aztán telefon elő, kameráján keresztül nézve minden távkapcsoló gomb küldi a jeleket rendesen. Ja, azt még nem mondtam a TV működik rendesen a három hátulján lévő gombbal. Csak az istennek sem akarnak párosodni a távvezérlővel. Felraktam legfrissebb firmware-t is a TV-re. Az sem segített. Már csak a teljes gyári visszaállítás maradt, de azt meg nagyon nem szeretném megcsinálni. Nem öt perc volt anno a TV színeinek beállításai. Esetleg valakinek van még valami ötlete ezeken kívül? Vagy marad a gyári alap visszaállítás.high tech, low life
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Beyerdynamic mmx 200
- Adam Audio A4V + Sub8, stúdió, desktop hangfalszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest