-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
balint82
senior tag
-
balint82
senior tag
válasz gordonfreemN #64376 üzenetére
Mármint hogy ez szoftveres hiba lenne?
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Sziasztok, a Sony mennyi garanciát ad a tv-kre?
Úgy néz ki, hogy a 2020 novemberben mm-ban vásárolt 55XH9096BAEP tv bejövő antennakábel foglalata vagy CI foglalata meghibásodott. Netflix/yt hibátlan. Sd adás szódával elmegy HD adás vállalhatatlan. 5 Másodpercenként így néz ki kb.:
Ma kipróbáltam egy régebbi Sonyval, tökéletes tűéles minden.
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Beüzemelve a 55xh90, nagyon baba
Szép, jó igényes, nagyon tetszik, meglepően gördülékeny az egész rendszer és végre lehet lapozni a műsorújságot, nem egyesével kell a csatornákat görgetni.
Van egy JBL Boost TV külső hangszóróm, hiába dugom rá a fülhallgató kimenetre és írja ki, hogy fejhallgató csatlakoztatva, de nem történik semmi. Nem szól, csak Bluetooth-tal tudom őket összekötni.
Radugtam egy fülest a tv-re és a tv szintén lenémült, kiírta, hogy csatlakoztatva, de nen szólt a fülesből semmi.Bárkinek bármi ötlete?
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Media markt online: Az 55-ös XH95 sem rossz 370e-ért, a 65-ös meg pláne 450e áron.
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz Violka2016 #55017 üzenetére
Várj egy 2.5 órát, fentebb írta valaki, hogy a, 65xh9505 433 lesz éjféltől a médiában.
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
-
balint82
senior tag
válasz Piftuka #54810 üzenetére
Pontosítok: teljes ár = adott bolt ára.
Konkrét példa :
Sony 55xg9505. Kirakva az ára :311898 Huf, a többi tv között a soron (jelzem utolsó, kiállított darab).
5 méterrel arrébb egy az egyben ugyanilyen tv az outlet termékek között,sérült dobozzal és minimális használattal 389999 helyett most csak 311999 Huf.Természetesen mindegyik megy egész nap...
Na mi ez ha nem inkorrekt árazás?
Mindezt úgy, hogy újonnan 320e áron lehet kapni megbízható helyen.
Még az ilyen nagy multikban is nagyon nagyon oda kell figyelni.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
-
balint82
senior tag
Emag újracsomagolt akcióban (kód :ujracsomagolt) 65xf9005 300e-re jön ki, az 55xf9005 pedig 256e-re.
Sajnos a 65 nekem túllóg a falamon 3-3cm-t, de ha valaki bevállalja ennyiért elég jó áron van a 65''
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz balint82 #54601 üzenetére
Hát most már teljesen szétestem
Ugye bent van a lehetőségeim között a KD55XG8577SAEP (230e)
De mától meg egész jó áron vannak az alábbiak a MM-ben:
55XH9077SAEP (348e)
55XH9096BAEP (350e)
55XH9505BAEP (393e)Hajlok az első kettő felé, de nem tud, hogx normál tévézés mellett (Netflix, youtube, kábelt) megéri e a 120+felárat az elsőhöz képest.
Illetve ha már a 9esek felé nézelődök, akkor a 40+ ot megéri e a 95-ös.Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Sziasztok!
KD55XG8577SAEP típussal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Netflix, youtube, kábeltv-re lenne leginkább használva. 200k körül lenne jobb 55-ös ajánlat?Nagyon szépen köszönöm
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz Piftuka #54553 üzenetére
Oh, köszönöm szépen. Pedig valameddig visszaolvastam, ezek szerint nem eléggé. Sorry 🥴
Tudom, hogy visszalépés lenne, és még bele is férne, hogy veszek még 1x egy ugyanolyat, de óriási luxusnak tartanám.
Ezek tényleg ennyire rosszabbak a 2 éves csúcsmodellhez képest?
Pm mentGoogle Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Sziasztok,
A tavalyi 55xg7096 és az idei 55x7055 között van valami érdemleges különbség, ami miatt megéri a +30e huf árkülönbség?
Nagyon szépen köszönöm (egy törött 55xf9005-t váltana valamelyik )
Köszönöm a segítséget
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz balint82 #50651 üzenetére
Egyelőre nagyon bejövős a tv, bár a WiFi helyett inkább lan lett,azzal jóval stabilabb.
A sima tv műsorok program guide-nál van olyan opció, hogy ne egyesével kelljen nyomogatni lefelé/felfelé, hanem mondjuk egy oldalt ugrik rögtön?
Korábbi sony tv-men (nem droid) a piros és a zöld gomb volt erre a funkcióra.Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Köszi srácok a tanácsot, most hoztam el mm-ből 269e - 10%ért egy 55-ös xf9005 - t.
Este unboxing
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Sziasztok,
Viszonylag sokat megy a youtube alkalmazás a tv-n, így akinek van xf9005 típusú Sony tv-je, meg tudná mondani, hogy mennyire lassú az alkalmazás / videók betöltése / keresése?
A mostani mm akción eléggé elgondolkodtam, viszont az Android és a tv kapcsolatáról olyan sok jó dolgot nem olvastam.Illetve kábeltv/hdd-ről film /youtube -ra használva melyiket ajánlanátok inkább ár/értékben?
55xf9005 243e
Vagy
55xg8096 170eEgy kdl-42w802a-t váltanának le.
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Sony KD-55XG8096B: erről a típusról van valakinek konkrét tapasztalata? Eléggé elgondolkodtató ajánlat 230ért. Köszönöm a segítséget!
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Sziasztok!
Adott egy UPC kábeltv előfizetés, egy UPC MEDIACARD és egy SONY W805-ös tv.
Be lehet valahol állítani a TV-t, hogy a műsorújságban csak azok a csatornák jöjjenek fel (vagy azok legyenek elől), amelyekre az előfizetésem szól?Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Tavalyi W805-ös modellem van. Feliratos sorozatot néznék HDD-ről, de 2-3 másodperccel el van csúszva a feliratot. Létezik olyan funkció a TV-ben, hogy felirat késleltetés?
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
-
balint82
senior tag
MM Budapest/Budaörs: ma este 20-22 között Nightshopping van:
http://www.mediamarkt.hu/mcs/shop/bp_nightshopping.html
Hátha valaki ma szeretne Sony Tv-t venni
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz B-L-A-C-K #5323 üzenetére
Én pont ezért nem is vettem hangprojektort. YAMAHA YAS 101-et néztem ki, de mivel az kb. 11 cm magas -vagy a tv feletti polcra tudnám tenni (ami kb. 120 cm magasan van - így szvsz nem is lenne optimális a hang a kanapéról hallgatva)
-vagy veszek egy új TV szekrényt - kizártnak tartom .A talpát meg nem akarom eltakarni, annyira gyönyörű .
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Nekem 42"-es a Tv, nagyobb nem fért volna be, najó, egy 46"-os W905 pont befért volna, de ugye az egy másik kávéház
Sajnos nem vagyok egy nagy TV guru, de az általad említett dolgokat én nem tapasztaltam; itt a fórumon vannak páran, akik pengék a témában...
Ha jó az angolod, akkor googlezz rá. Pl:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl47w805a-201307043162.htmGoogle Pixel 4a
-
balint82
senior tag
2 hónapja van ilyen masinám, tapasztalatok:
Pro:
-Külső megjelenése gyönyörű
-Sima SD tartalmakat is sokkal szebben jeleníti meg
-Origi 3D bluray filmmel tesztelve, kiváló az is (Avengers)
-4 db szemüveg
-HDD-ről gond nélkül játsza a filmeket (a feliratosokat is)
-PS3-mal is hibátlanKontra:
-Smart funkciók egy kicsit lassúak
-1 db Scart van rajta (DVD, STB miatt volt egy kis problémám vele, de CI kártyával kiváltottam az STB-t)
-állvánnyal kicsit alacsony (nagyobb hangprojektor kitakarja a tv alját)Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz nightshadow #5056 üzenetére
Laikusként jól gondolom, hogy a tavalyi akkor jobb?
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
A W829-ről nem tudok nyilatkozni, de pont egy hónapos a W805A TV-m, szintén tavalyi. Imádom, az T-s előfizetői kártyát simán kezeli egy sima kártyamodullal (set top box-hoz képest ég és föld a különbség).
PS3-hoz is használom, és szintén elégedett vagyok vele.Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Alapesetben mi a TV WIFI jelszava?
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz nismoka #4140 üzenetére
Köszönöm, a feliratokat sikerült beállítani.
Ez a kártya ugye kompatibilis a Tv-vel?:
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/STRONG-CAS7-Conax-CAM-modul,103952,505066,1284375.html?langId=-19És esetleg a T-HOMEs kártyával is, már ha van valakinek ilyen tapasztalata?
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Immáron én is SONY LED TV tulaj lettem, 42KDLW805A lett a szerencsés - azazhogy inkább én lettem a szerencsés
Ahogy próbálgattam otthon igazából két kérdés merült fel:
- HDD-ről lejátszandó filmeknél a feliratok helyett csak kérdőjelek vannak, tudtok ebben segíteni?
- a szabad hozzáférésű digitális adásokat mi módon tudom befogni?Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- AudioQuest DragonFly Cobalt Eladó
- Turtle Beach Stealth 600 GEN 2 PlayStation /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- JBL Xtreme hangszóró ÚJSZERŰ állapotban! - Minden tartozékával, dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest