- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.atesz89
tag
Helló!
Pár éve vettem egy ilyen tv-t Sony KD49XF8505 UHD Android SMART LED.(úgy másoltam a nevét de nem talál már ilyet a linken)
Meg lehet valahogy oldani, hogy kikapcsolt állapotban , ne legyenek a csatlakozók aktívak? Mert most sikerült venni hozzá egy LG soundbart, de szerintem amiatt mert aktív az optikai csatlakozó magától bekapcsol sokszor a soundbar, hiába hagytam itt kikapcsolt állapotban , sokszor jövök be és megy a hangszóró.De led világítás is bekapcsolva maradt ha tévét lekapcsoltam.Köszi előre is a segítséget. -
sz.atesz89
tag
Helló! Plz help valaki!
Ilyen tvm van sony kd 49 xf 8505. Hogy tudom azt beállítani hogy lekapcsolás után nem használja az usb-ket. Mert pl ha winyón nézek egy filmet és a egy idő után lekapcsol a tv mondjuk időzítő miatt, akkor is használja az usb-t , winyó folyamatosan pörög. Pl most vettem usb-s ledszalagot és nem kapcsol le ha a tv kikapcsol. Meg lehet ezt oldani valahogy ? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone 16 Próhoz méri a OnePlus a 13T-t
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Suzuki topik
- Black Myth: Wukong
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest