- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
Ránézésre jónak tűnnek ezek a beállítások, egy próbát tennék vele a helyedben.
(Lap közepén kb.) -
vlevi
nagyúr
Nem volt ennyire ömlesztve.
A könyvtárakat azért megmutatatta.
Igaz, nem teljesen hierarchikus könyvtárszerkezetet mutatott, hanem egyből az összes könyvtárat mutatta, de azért az, hogy sorozat, akció, vígjáték, ... könyvtáraim voltak a vinyón, és ebbe belépve már csak azokat a videókat láttam, az működött.
Most viszont semmilyen könyvtár nincsen, egyből ott van az összes videó. Elő sem mertem venni a DVD gyűjteményemet, mert van valahol egy régi vinyóm, amire a DVD-k tartalmát felmásoltam, ugyanaz, mint a BD-nél, párszáz darab vts_01.vob file, na abból válogass, ha meg akarod keresni asterixet.A home screent-t tegnap próbálgattam, aztán arra jutottam, hogy szép próbálkozás, de hagyjuk.
pl. a Youtube-nál lehet csatornákat definiálni, pl. a YT feliratkozásokra érkező videókat azonnal mutatja a home screeenen, nem kell emiatt a YT-t elindítani. A baj csak az, hogy kb 5db videót jelenít meg ebben a listában, és, hát ki az, akinek a YT feliratkozásai között nincs naponta 10-20-100 db újonnan feltöltött videó? Emiatt aztán felesleges is a home screenen nézni a YT feliratkozásokat, mert el kell indítani a YT appot, és ott átnézni.
TV adók közül pedig számomra ismeretlen módszerrel pakolgat fel újabb adókat a home screen TV csatornára. Van, hogy ugyanazt az adót kétszer.Mindegy, ha stabilabb lesz, mint a 7-es droid volt, akkor azt fogom mondani róla, hogy megérte váltani. Nekem ui. már az is gáz, hogy 1-2 hetente újra kell indítani egy TV-t, főleg akkor, amikor amúgy sem teljesen buddha állapotban ülök le a TV elé, hogy nézzek valami nyugtatót, erre az fogad, hogy nincs kép, nem vált csatornát, ... Olyankor majdnem repül a távirányító
-
TCr
veterán
Még annyit hozzáfűznék, hogy a tévé, vagy bármilyen lejátszó sem csinál tökéletes natív 4K-t egy alacsonyabb felbontású anyagból, maximum megkísérli kihoztni belőle a legjobbat.
Az ilyen behomályosodások a kisebbik rossz, felskálázás nélkül blokkokat, pixeleket, illetve pixelek szögletes halmazait látnád helyette. -
vlevi
nagyúr
Én is nagyjából ugyanezt tapasztaltam.
Illetve van olyan, amikor a gyári lejátszó nem viszi a filmet, de a VLC mégis le tudja játszni.
Van 1-2 olyan kódolás, amit valami miatt nem szeret. Még nem foglalkoztam vele, de biztos ki lehetne deríteni, hogy pontosan mivel van gondja, és akkor azokat a kódolásokat elkerülném.
A másik lehetséges probléma, amikor a gyári lejátszó nem viszi a filmet, de a VLC mégiscsak elkezdi, nagy-nagy kínlódások árán, még a 720P is szaggat. Nos, ilyenkor az van, hogy android szinten beállt valami, és a VLC is csak szoftveres dekódolással tudja játszani filmet. Azt pedig ez a kis vacak Mediatek nem bírja, ezért szaggatnak a videók. Ilyenkor csak a TV újraindítása segít.
Szerencsére az utóbbi időben nagyon ritkán kellett újraindítanom a TV-t (amióta a bravia sync-t kikapcsoltam, sokkal kevesebb bajom van a droiddal)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió, 146 cm, 4K Ultra HD ,Android,Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Új xiaomi Buds 5 Pro Harman/kardon Bluetooth fülhallgató 3 meghajtóval Nem Redmi!!!!!
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!