Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Derron
aktív tag
-
Piftuka
veterán
válasz Csandi #54287 üzenetére
Amikor már éppen válaszolnék Derron fórumtársunknak, hogy ha a QuantumTVs bemutató miatt még nem is, de amikor meglátok ilyen jó minőségű bemutatókat, akkor megnyugszom, hogy nem lesz itt probléma a blooming, és lesz kellő mennyiségű fekete szint is...
És akkor leírod ezt...
"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
válasz Csandi #54290 üzenetére
A fotókat hálás köszönettel veszem én is! (Fentebb már beszéltünk erről, hogy a "kb. amit látok" fotóknak van értelme.)
Viszont ha jól értem, nincsen redőnyöd... Azért az nem teljesen "dark room" ám.
Nálam, ha becsukom a tévés szoba ajtaját, és lehúzom a redőnyt, akkor "pitch black".
Az egyetlen fényforrás a SONY tévé előlapján a bekapcsolást jelző LED..."Aquila non captat muscas."
-
ozzy711
őstag
válasz Csandi #54287 üzenetére
Ha valaki ez nagyon zavar, ott az LG CX
Más problémákkal és jóval drágábban.
Ettől függetlenül eszméletlen feketéi vannak a TV-nek, de a felirat körül szépen ott van a körkörös fehérség (ha sötét van)
Azt azért tedd hozzá, hogy tök sötét szobában nézve, sem igazán intenzív az a körkörös fehérség ( szépen elhalványítja a tv szoftvere, legalábbis nálam ).
[ Szerkesztve ]
-
-
semetka
őstag
válasz Csandi #54494 üzenetére
Jogos amit írsz. Nem gondolkodtam eladásban , még ha az 5 viszi a 4es játékokat is. Még nem döntöttem mi lesz a 4 sorsa.
@speter33: akkor valamit találnom kell amit még be tudok dugni mert ezen az elosztón marad 1 szabad slot
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Duppy
kezdő
válasz Csandi #54956 üzenetére
Szia,koszonom a valaszt.
A q80 az nagyon draga nekem,a q90 meg plane.
De az en szivem amugy is a sonyhoz huz. Tudom,hogy a mostany sonyk mar nem a 'regiek' de azert bizom bennuk.
Meg regebben egymas mellett lattam a sonykat es a samukat es valahogy a sonyknak elenkebb a szinei.
De tudom,hogy ez szubjektiv.... -
Albigator
őstag
válasz Csandi #55023 üzenetére
De adtak hozzá valamilyet legalább? 4K 60 Hz vagy 4K 30Hz ?
Pl egy ilyen kábel jó (bármilyen 4K 120 Hz-es TV-hez)?
aliexpress ugreen kábel link[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
axlfsi
veterán
válasz Csandi #55396 üzenetére
Leszedtem, felraktam, minden oké volt közben. De!
Valami mégsem frankó, ami a 120hz-et illeti, mert ugyanaz a jelenség, mint előtte is: ha kiválasztom a 120hz-et, visszaáll 1080-ra, ha kiválasztom a 4k-t, visszaáll 60hz-re.
Xbox Series X-ről próbálom beállítani.Íme pár fotó (elnézést, semmi művészi és beállított, gyorsan lőttem, méreteztem, kollázsoltam), illetve a fw ver.szám;
...vajon mi lehet a gond? Tudom, ez nem konzol topik, de odaát még nem TV topik 🙄😁
...talán itt előbb lelem meg a választ.[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
törölt tag
válasz Csandi #55914 üzenetére
Sikerült mindent egy kicsit elírni, de nagyon hasonlóak a termékszámok, elsőre én is benéztem
1. XH95, valóban magasabb kategóriás, de a betekintési szöge pont jobb kellene legyen az extra réteg miatt a képernyőn, ellenben pont ettől a rétegtől kicsit szivárványosodik, ha külső fény világít rá. Képminőségben jobb, de nincs HDMI 2.1 rajta -> filmekre jobb lehet, játékra kevésbé
2. XH90, jelenleg mindenhol is akciózott tévé, van HDMI 2.1, nincs betekintési szöget segítő réteg. Játékra jobb lehet, filmekre szintén jó, de az XH95 azt mondják arra jobb.
3. XF90, két éves modell, több FALD zónával mint az XH90, jobb fényerővel és kontraszttal, de nincs HDMI 2.1 és gyengébb benne az általános processzor (lassabb rendszer), míg a képfeldolgozó jobb (jobb képminőség). Filmekre jó, játékra kevésbé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest