- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Celtis #69874 üzenetére
"Talán nem fogod elhinni, de rágódtam ezen a kérdésen.[..]"
Miért ne hinném? Abszolút megértelek. (Egyébként teljesen korrekt hozzáállással jártál el a tévéd eladása kapcsán.
)
Én éppen a fentiek miatt, a "rágódás" okán nem adom el soha a számomra már felesleges elektronikai berendezéseket. (Pl. régebbi, de tökéletesen működőképes HDD-ket sem.)
Én nem akarok vesződni azzal, hogy ha valaki megveszi, aztán pár nap után elromlik nála, akkor belemenjek valami veszekedésbe, huzavonába, idegeskedésbe, stb. Kinek hiányzik az? Nekem nem.
Egy régi, pár ezer forintos lemezjátszó, videomagnó, vagy walkman esetében ez nem téma; de tévét én soha nem adok el. (Ahogyan például kifogástalanul működő. de használt, a gépemből már kiszerelt HDD-t sem. Megy a szekrénybe tartaléknak.)
A családtagjaimnak szoktam ajándékozni a korábbi tévéimet. Ők pedig örülnek neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés