- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Gigicuci #68137 üzenetére
Teljes mértékben megértelek. Esetemben is nagyon valószínű, hogy LCD televízió lesz az, amire majd egyszer ezt a SONY AG8-ast lecserélem.
Sok idő eltelt már, amióta megvettem, és a fényerő hiányát sem tudom megszokni. A fekete poszterizáció pedig a másik olyan jelenség, ami elviselhetetlenül ronda.
Viszont mivel nem vagyok milliomos, nem engedhetem meg magamnak, hogy 1-2 évente televíziót cseréljek, szóval egy jó darabig még marad ez az OLED, az biztos.
Másfelől mire is lehetne lecserélni? Ezidáig az egyetlen reális alternatíva a Hisense (vagy akár más gyártó) "Dual Cell" megoldása volt, ám az sajnos az álszent "zöld lobbi" áldozatául esett!
Azon kívül nincsen olyan nagy képátlóval rendelkező LCD készülék, amely kiváló VA panelt kapott, magas a natív kontrasztja, kiváló a fekete szintje, nem jelentkezik rajta blooming, jó a mozgásmegjelenítése, magas a fényereje, és mellőzi az összes olyan bevonatot, réteget, amely "szivárvány effektet" eredményez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!