- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samsung88521
csendes tag
Szia!
Kérnék egy kis segítséget.
Sajnos én nem tudtam előhozni a szervíz menüt, pedig pont olyan távirányítóm van, mint neked, mert ugyanazt a típust és méretet vásároltam meg.Az info gomb amin van egy i+ jel és egy kérdőjel is, ugye?
Illetve egyszerre kell megnyomni, úgy, hogy a tv már be van kapcsolva?
(más info-hoz hasonlító gombot nem találtam).Lenne még egy kérdésem:
ha HDMI-vel összekötöm a tévét, akkor percenkét kb 1-2 másodpercre elmegyek a hang és a bal felső sorba azt írja ki 2 másodpercig, hogy Sztereó 1600x900/60 Hz.
kipróbáltam több HDMI csatlakozót, néztem laptopról filmet, illetve csak youtuberól is ha nézek filmet, vagy bármit elő jön ez a hibajelenség.Mi lehet a probléma? A HDMI kábel?
Remélem nem tv probléma.Köszönöm a segítséget!
Ui.: Fórumokat olvastam, és nektek köszönhetően vásároltam meg a tv-t, 43 "-ban szerintem jelenleg ez a legjobb választás. Szóval köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Olyan billentyűkombinációd nincsen, amivel helyrerázódik a droid?
Nekem sajnos a legutóbbi, szeptemberi frissítés óta sokkal rosszabb, mint volt.
Előtte csak hébe-hóba kellett újraindítani, most ott tartok, hogy reggel és este is összefossa magát.
Esti TV nézegetés után kikapcsolom (simán a kikapcs gombbal, vagyis nem kapcsol ki teljesen). Másnap reggeli bekapcsoláskor a csatornalistának gyakran olyan hülye kedve van, hogy a csatornára nem vált át, az info banner nem tűnik el, láthatóan befagy az egész. Újra kell indítani. Néhány videó megnézése után a videólejátszó, és a YT nem hajlandó videókat lejátszani, csak újraindítás után.
Lehet, hogy más nyűgje is van, de én kizárólag erre a 3 dologra használom a TV-t (TV műsor, videók a NAS-ról, illetve YT), és ezt a 3 dolgot nem tudja stabilan. Más alkalmazás nincs is telepítve. A VLC-t is csak azért raktam fel próbából, hogy, ha a gyári lejátszó nem megy, akkor talán a VLC, de rájöttem, hogy ilyenkor a VLC sem képes normális lejátszásra.
Ahogy az előbb írtam, emlékeim szerint az előző droid frissítéssel nem volt ennyire szar.
Ezért várom a 8-as droidot, hátha azzal talán újra jobb lesz valamennyire.
Ja, igen, gyári visszaállítás megvolt. Nem lett jobb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG NanoCell 55NANO756QC 4k Smart Tv!55"/HDR10 pro/Game Optimizer/ALLM/Garancia!
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- LG OLED55B2 Smart Tv! 55"/ 4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Magic Remote
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- LG 55" G3 OLED evo 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Behringer Ultragain MIC500USB mikrofon/gitár/basszusgitár csöves előerősítő, hangkártya eladó
- Samsung T22B300 monitor TV, HIBÁS eladó
- 80centis LG tévé eladó
- Panasonic PT-RZ370 FulHD LED/lézer hybrid projektor
- Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV 4 x 3D Szemüveg 2 x Giroszkópos Hangvezérléses Távirányító