- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
Köszönöm a sok infót, megpróbálom a leirt kalibrált beállítással, hogy mit mutat a TV, nyilván csak este.
Lehet kukacos vagyok, az SD adás minőségét elfogadnám, hogy szar, de azt, hogy nincs fehér, és szürke fátyolos a kép, azt nem.
BFI-vel minden esetben az lesz, és ezt nem csak én, hanem párom is látja.A legszebb a sport mód, ott gyakorlatilag hófehér a fehér, és eltűnik a szürke fátyol.
Normalban BFI-vel is látni a szürke fátyolt, a két cinema mód pedig gyakorlatilag használhatatlan, aki ilyennel látja a való világot, ott akkor gond van, vagy az én tv-m rossz.Nem netes vásárlás volt, MM-ban vettem személyesen.
Célom az, hogy be legyen kalibrálva, de a hófehér fehérbol nem engedek, illetve a szürke fátyol sem elfogadható nekem.
Ha nem lesz rá megoldás inkább eladom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest