Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
Itt sajnos nem az sd kártya sebesség vagy a fájlformátum az oka a szaggatásnak, hanem hogy a shutter sebessége lecsökken, hogy több fény jusson az érzékelőre. Sajnos kis fénynél folyamatosan szaggat a kép (az 50 képkocka után 25 lesz másodpercenként), nem csak akkor szaggat amikor világosból sötétbe viszem át. Azt hittem ezt már kiküszöbölték a HX20V-ben és belehet állítani fix sebességűre a shuttert (a rendes kameráknál belehet állítani fixre, szerintem az említett Panasonic-on is).
-
djnice
veterán
Azt tudja esetleg valaki, hogy a HX20V esetében is fennáll az a rossz tulajdonság videózás közben mint a HX9V-nél, hogy ha kevés a fény, akkor a shutter speed automatikusan lecsökken és az 50p-ből kapásból 25p lesz? A HX9V-vel ez a legnagyobb bajom, mert beltérben elég sokat videózok és elég idegesítő, hogy kevés fénynél beszaggat a kép.
-
djnice
veterán
-
djnice
veterán
válasz
lolchief70
üzenetére
Tettem fel egyet neked, ha jó a lejátszód, akkor nem fog akadni:
[link] -
djnice
veterán
Remélem lesz az RX100 mintájára nagyobb zoom-os verzió és akkor eladhatom a Nikon D5000 + Sony hx9v kombinációt

-
djnice
veterán
válasz
tiszavirág
üzenetére
Állítsd angolra a chrome-ban és máris olvasható

Amúgy a videó és a képek miatt linkeltem be. Hát ennyi pénzt nem ér az biztos, szinte nem változott semmi a hx9v-hez képest. -
djnice
veterán
HX20V review, sample videóval: [link]
-
djnice
veterán
Itt van egy teszt iso fájl, 1920x1080 60p, ki kell írni dvd-re és kilehet próbálni viszi-e a lejátszó.
-
djnice
veterán
válasz
tiszavirág
üzenetére
Nekem simán megy az 1080p50 bluray lejátszón: JVC XV-BP1 (LG BD370 klón).
Itt egy lista, hogy mely lejátszók támogatják a progressive AVCHD lemezeket. -
djnice
veterán
Ha van itt olyan, akinek ilyen gépe van, kérem töltsön fel valahova egy 1 perces nyers videót, ami beltérben készült lámpafénynél. Vennék egy ilyen gépet a kisfiam megörökítésére, de addig nem merem megvenni, amíg nem láttam milyen minőségre képes beltérben.
-
djnice
veterán
Tudna valaki feltenni egy beltérben, lámpafénynél készült raw 1920x1080 50p videót amit a géppel készített? Mert ha tetszik, akkor máris vennék egyet. Összehasonlítási alapom egy Canon HF10-es kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest