- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
kovacstibor79
aktív tag
Hali!
Egy olyan észrevételem van ezzel a tipussal szemben, legalábbis nálam hogy ha nagy távolságba teljesen rázoomolok akkor olyan néha a kép mintha 'ködös' lenne. Vette már ez valaki észre? Illet ve valami ötlet hogy mitől lehet ez? Esetleg csak rossz beállítás?
Üddv. -
kovacstibor79
aktív tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy a H1-be lehet használni az aksik helyett ceruza elemet végszükség esetén?
Nem tudjátok mennyibe kerük kb. egy Ni-HM aksi?
Kössz -
kovacstibor79
aktív tag
Üdv mindenkinek!!!
Tegnap vettem végre-valahára egy H1-est, igaz még nem sok időm volt vele foglalkoznom, de az első benyomás nagyon jó.
Épp szerencsém volt mert az utolsót tudtam elvinni az üzletből, és azt mondták hogy már nem is lesz több ilyen mert a H2 lesz helyette. Egyébként azt is kipróbáltam, kézbefogtam, de az volt az első hátránya ami szembetünt a H1 után hogy a kijelzője kicsinek tünt. De lehet hogy ez mást nem zavarna...
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4634
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest