Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150
aktív tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Az új lapokban a PCIe sávok egy része jön csak a CPU-ból (nyilván a gyorsabbak) másik részük pont a kiegészítők miatt (sata, "alsó" nvme portok, wifi/bt kártyák mini portjai stb) a chipsetből kapnak plusz sávokat amennyire én tudom. Bár megkérdeztem a mesterséges unintelligenciát is, azt mondta "jól látod!" nagy boldogan. Gondolom attól is függ melyik generáció. De egyébként ilyesmit csinált már anno nvidia is 10+ éve, hogy kiadott egy chipet, amit aztán a gyártók rácsap(hat)tak a lapjaikra és plusz PCIe sávokat biztosított a kártyáknak az SLI miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- AKCIÓ! Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év gari!
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- 32gb ddr4 ramok
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi