Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Az NV melegszik, fűt. Gondolom nem titok, hogy a tervezők ráméretezték a bordát. Melegszik, hát melegszik. amennyire emléxem 90-110 fokot elbír. Lehet rá ventit tenni ha megnyugtat. De mivel sokan ezt nem tudnák megcsinálni, és a lap elszállna az NV chiptől, már rég csődbe ment volna az NV, mivel egyik lapgyártó se építene lapot a chipből, ha mindet gariztatni kell.
-
Zoli bácsi
őstag
-
Zoli bácsi
őstag
Nekem jelenleg egy Nforce4-es lapom van, újkorában néztem, hát nem 40, hanem legalább 70 fokos volt a passzív borda, tojást lehetett volna sütni rajta. Úgy oldottam meg, hogy egy régi, procihűtőről levett ventillátort rögzítettem két kis lemezcsavarral a chipszet bordájára. Két éve így megy, tökéletes. De ha csak 40 fokos, szvsz ne foglalkozz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED TV topic
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára kb 210e Ft!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest