Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz szállitó #4853 üzenetére

Hát ezzel az Asus-al most megfogtál. Nem tudok egyet se szívfájdalom nélkül ajánlani a kínálatából. Nem emlékszem, hogy valaki is istenített volna AM2-ből Asus-t. Talán ami Balinov-nak is van ASUS M2A-VM 12697 Ft vagy a testvére ASUS M2A-VM HDMI 15282 Ft. Természetesen vannak 23k+ áru Asus lapok is, de szerintem a tudásokhoz képest ezek már drágák. Sajnos az Abit kínálata is kicsit átalakult. Abból a KN9 és KN9-S típust többen is ajánlgatták már régebben, de ezt nem tudom be lehet-e még szerezni.

Az LG TFT-hez nem tudok hozzászólni. Nemigen vagyok tájékozott TFT ügyben. Majd jön katt777 meg Chaser aztán megmondják mit gondolnak róla. Mindenesetre annyit tudok csak mondani, hogy a TFT-t, ha tudod vásárlás előtt bekapcsolva teszteld meg a hibás pixelek miatt.

Ehh még egy bug előjött a motorban. Ha visszanézek a normál fórumba a böngésző vissza gombjával, majd az előre gombbal újra a HSZ szerkesztésbe jövök, kitörlődik amit addig már megírtam. Kétszer kellett ezt a hozzászólást is megszerkesztenem. Eddig nem volt ilyen gondom, de az új motorral ez kicsit bosszantólag hat :O

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés