- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szállitó #4834 üzenetére
2 DVD író játékra? Ez nekem kicsit érthetetlen és szerintem fölösleges is 2.
Igaz, hogy AMD-s vagyok, de ésszerűen most én ezt választanám (persze ha lenne rá zsém)
GIGABYTE P35-DS3, s775-C2D,FSB1333 RTL, GLAN, ATX 23227 Ft
INTEL Core2 Duo E6750 2,67GHz 4M 1333MHz TRAY 41329 Ft
+HyperTX2 procihűtő 5-6k
2x1GB DDRII 1000 Extreme Edition A-Data 19920 FtBasszus. Ennyire leestek a memóárak?
Mondjuk ezek nem bolti árak, hanem bazárosak (a hitel miatt. nemtom, hogy intézed majd)
Ebből a prociból gyári hűtővel is kijön 3.2GHz, ahol még a memó 1000MHz alatt jár, bár abban is van még némi tartalék.
8600GT helyett inkább 2600XT GDDR3 -at választanék, a 400GB-os winya helyett pedig egy Samu 500-ast. Nemrég volt éppen teszt az 500-asokról itt a ph!-n. Szerintem olvasd át.
Egy másik alternatíva, ami szintén megfontolandó:
X2 4400+ 18k, Giga GA-MA69G-S3H 18k, AMD 2900Pro 57kA 4400+ 2800...2900 körül vígan elszaladgál, a giga lap csak iránymutató, de nem járnál vele rosszul, 2900Pro-val profitálnál a legtöbbet játékok alatt.
-
katt777
félisten
válasz
szállitó #4834 üzenetére
Abit v. Giga lapot keress alá, esetleg DFI-t (ne butítottat, mert az csak korlátozza a rendszer teljesítményét, inkább fizess rá 5k-t, megéri), és egy normális VGA kártyát. Érdemes egy használt, jó állapotú Radeon 1950XT-ben gondolkodni (ár/teljesítményben a legjobb), aztán majd csak DX10.1-esre cserélni, mert addig szépen elfut minden játék full grafikán az 5600+on (főleg 1024x768-ban), és azt még tuningolhatod is (VGA-t és CPU-t is). DX10-esek felejtősek. Ha mégis DX10-est akarsz, és csendeset, akkor HIS Radeon-ok közül érdemes válogatni, ezek közül a 2600XT GDDR4 ráadásul gyors is, nem csak korszerű.
LCD monitorban jó az 5 ms-os, inkább a fényerőt és a kontrasztarányt nézd, azok jobban korlátozzák a láthatóságot, és a játékok élvezhetőségét, ráadásul azok sok 5ms-osnál is alacsonyak. Hasonló árban én inkább nagyobb fényerejűt és jobb kontrasztarányút, láthatóságút javasolnék akár 8ms frissítés mellett, mert elméletileg 8ms alatt az emberi szem nem veszi észre a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged