Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gyuri27 #4229 üzenetére
Külön-külön is jó, csak limitált az ''ajánlat'', így nem minden dobozban van ilyen matrica.
Ja, és dobozos példányt kell venni.
Most már csak egy lista kellene azon dobozos termékekről amiben megtalálható egyáltalán ez a matrica.
Szerk.: Óhh. Már oldalváltás is volt. Ezt nem vettem észre. Mehet akkor OFF-ba
[Szerkesztve] -
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #4229 üzenetére
Külön minden GetAll3 matricával megjelent termékhez jár a 3-féle matricából 1 db (én kivágtam a kis füzetből a hiányzókat, mert a matricának kb. annyi a jelentősége, mint a kis AMD tapasznak, amelyet a CPU-hoz kapsz.
Lásd az előbbi linken.
Jelzőmatricácskát beszkennelem, aztán felteszem az oldalamra, majd belinkelem ide. Mindjárt...
Beszámítás elméletileg bármilyen ATI kártya 50 USD-től, de tájékozódj az oldalon. Van, amit többért vesznek be, én annyira nem foglalkoztam vele, mert az 1650Pro AGP-met még el tudtam adni.
[link]
Ez postai úton és átutalással működik, ezért gondoltam, esetleg megérné egy boltosnak nagyobb tételben foglalkozni vele. Több ATI kártyát tudna eladni, a régiekért meg jó pénzt kaphatna, és akár adhatna is, hogy őt válasszák az ügyfelek. Legalábbis Európában.
Na, közben betettem a linket a lapomra [link], ez meg itt a kép, ha minden igaz.
Az akcióknak Mo.-ról is működniük kell, mert a regisztrációnál kis banánköztársaságunkat is kiválaszthatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- MEGÉRKEZTEK + VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (15db) - 2GB (15db) - 512MB (1db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- asus a320mk am4 alaplap
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest