Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probiker
aktív tag
Nem csak a totyik kezd kihalni, hanem az én lapom is

Tegnap este elmentem zuhanyozni, gép ment, mire visszajövök csak fekete kép azt semmire nem reagál.
Nyomtam reStartot de nemindult. kb 3. inditásra bootolt gép, de winfos kép nemjött be, hallotam, hogy elindult Xp de kép nemvolt
Nyomtam egy Bios restartot és utána indult rendesen Win is....
Gondoltam rakok egy új vga drivert, felrakom, újrainditanám gépet, de nem bootol be.... már megint csak cmos reset segített.....
Valakinek valami ötlet? Hogy mi lehet a hiba oka? Ha lekapcsolom a gépet, csak bios reset után lehet megint bekapcsolni....
Ja és amióta ezt csinálja csak 1024es felbontást tudom használni, eddig 1280x1024 en nyomtam, de most szarul jeleníti meg.... (19colos téefté. nemhinném monitor lenne szar, fél éves)
Hogy én mindig szívok alaplapokkal......
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- LEGO klub
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Napelem
- Horgász topik
- Le Mans Ultimate
- E-book olvasók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- 4x4Gb DDR4 2400Mhz XMP BALLISTIX RAM
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest