- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probiker
aktív tag
Nem csak a totyik kezd kihalni, hanem az én lapom is

Tegnap este elmentem zuhanyozni, gép ment, mire visszajövök csak fekete kép azt semmire nem reagál.
Nyomtam reStartot de nemindult. kb 3. inditásra bootolt gép, de winfos kép nemjött be, hallotam, hogy elindult Xp de kép nemvolt
Nyomtam egy Bios restartot és utána indult rendesen Win is....
Gondoltam rakok egy új vga drivert, felrakom, újrainditanám gépet, de nem bootol be.... már megint csak cmos reset segített.....
Valakinek valami ötlet? Hogy mi lehet a hiba oka? Ha lekapcsolom a gépet, csak bios reset után lehet megint bekapcsolni....
Ja és amióta ezt csinálja csak 1024es felbontást tudom használni, eddig 1280x1024 en nyomtam, de most szarul jeleníti meg.... (19colos téefté. nemhinném monitor lenne szar, fél éves)
Hogy én mindig szívok alaplapokkal......
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest