Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt a loadszert megjegyzem.
De azt nem értem, és több dolog van, de most konkrétan azthogy vokt egy küldi, huzzak ki egy tartálykocsit aganéból és pirossal ott volt hogy offroad gép kell.
Na most megvettem a korábbi videóban említettet, de nemértem hol látom azt hogy mitől offroad ez és mit tud amit ez tud és az azov nem ami nem off road gép. Mert a kereke annak is megvolt ehhez.Az meg hogy hogy akarom játszani az olyan hogy mindkettőt akarom, élményt ad mikor átküzdöm magam a terepen de sz is jó ha haladok.
Amit a cementes küzdelmemnél írtam az ilyen bossfighthoz hadonló élmény volt, de ugye bossfightolni sem akarunk ezymád után 6-8 alkalommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest