- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Azt írja, de a gyerekhez is kizárólag úgy tudok csatlakozni, hogy eleve "barátok" vagyunk a steamen, indít egy multit, akkor én a játékot elindítva főmenüben nyomok egy shift+tab ot, ezzel bejön a steames felület ahol pont azt látom, hogy "az egyik barátom meghívott, hogy játszak vele snowrunnert" -> csatlakozás gomb -> elkezdi keresni a sessiont.
Játékban co-op menüben keresgél és esetleg berak másvalakihez, de leginkább senkihez. Itt vagyunk egy lanon a házban, habárugyan nem foglalkoztam vele, hogy bármilyen portot megnyissak. De mivel máshová berak így gondolom nincs nagy vész a hálózati beállításaimban. Meg steamen keresztül gond nélkül játszunk.
De ha tudtok rá receptet megnyitom a portot. Upnp egyébként be van kapcsolva.
Továbbiakban nagyon jó lenne egy full kézi váltó, én inkább mudrunneres vagyok emiatt. Csak azt már keresztbe kasul kijátszottuk hardcore. Itt snowrunnerben van feladat bőven...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest