Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Azt írja, de a gyerekhez is kizárólag úgy tudok csatlakozni, hogy eleve "barátok" vagyunk a steamen, indít egy multit, akkor én a játékot elindítva főmenüben nyomok egy shift+tab ot, ezzel bejön a steames felület ahol pont azt látom, hogy "az egyik barátom meghívott, hogy játszak vele snowrunnert" -> csatlakozás gomb -> elkezdi keresni a sessiont.
Játékban co-op menüben keresgél és esetleg berak másvalakihez, de leginkább senkihez. Itt vagyunk egy lanon a házban, habárugyan nem foglalkoztam vele, hogy bármilyen portot megnyissak. De mivel máshová berak így gondolom nincs nagy vész a hálózati beállításaimban. Meg steamen keresztül gond nélkül játszunk.
De ha tudtok rá receptet megnyitom a portot. Upnp egyébként be van kapcsolva.
Továbbiakban nagyon jó lenne egy full kézi váltó, én inkább mudrunneres vagyok emiatt. Csak azt már keresztbe kasul kijátszottuk hardcore. Itt snowrunnerben van feladat bőven...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Analóg fényképezés
- Crimson Desert
- Xbox Series X|S
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro 512 GB. Független.
- T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 7 255U 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" FHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.12.27. -ig - Eladó!
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest