Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Azt írja, de a gyerekhez is kizárólag úgy tudok csatlakozni, hogy eleve "barátok" vagyunk a steamen, indít egy multit, akkor én a játékot elindítva főmenüben nyomok egy shift+tab ot, ezzel bejön a steames felület ahol pont azt látom, hogy "az egyik barátom meghívott, hogy játszak vele snowrunnert" -> csatlakozás gomb -> elkezdi keresni a sessiont.
Játékban co-op menüben keresgél és esetleg berak másvalakihez, de leginkább senkihez. Itt vagyunk egy lanon a házban, habárugyan nem foglalkoztam vele, hogy bármilyen portot megnyissak. De mivel máshová berak így gondolom nincs nagy vész a hálózati beállításaimban. Meg steamen keresztül gond nélkül játszunk.
De ha tudtok rá receptet megnyitom a portot. Upnp egyébként be van kapcsolva.
Továbbiakban nagyon jó lenne egy full kézi váltó, én inkább mudrunneres vagyok emiatt. Csak azt már keresztbe kasul kijátszottuk hardcore. Itt snowrunnerben van feladat bőven...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest