Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs még plusszom de azért mert szükségtelen volt. Én egy ilyen kihalóban lévő állatfaj vagyok aki tök elvan magának single player.
Majd most fogok venni hogy havernak segítsek, mert ugyan szereti a játékot de nem olyan lelkes mint én vagyok, és pl mikor 3long logot kell vinni ott mondta hogy hozzuk össze a coopot.
Meg azért is határolódtam el az onlinetól mert másik dilim hogy mindent én akartam megcsinálni a saját játékomban.
Ezért is kérdeztem az elején hogy mi van coopba a feladatokkal, hogy ha átjön vslaki és megcsinálja.
De egyébként a souls játékokat is így játszom. Ém magamnak megcsinálok mindent egyedül, de ha kell szivesen megyek segíteni másnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nagyobbra nőtt a Pixel Watch 3
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- NIOH 3
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! AM4 Félkonfig/Teljes konfig
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Asus TUF GAMING A620M-PLUS alaplap eladó
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest