- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag

-
törölt tag
TE JÓ ISTEN

Ez brutál ez a GAME
persze nekem is élyszaka kell kipróbálni
Nagyyyon durva

-
ludsimon
veterán
Újabb videót töltött fel az egyik haverom.
Hát nem kicsit lehet félelmetes.

-
Zirowe
nagyúr
El kezdtem vele játszani, mászkáltam vagy 5-6percet, találtam 3 lapot, de nem nagyon történt semmi.
Második lap előtt elkezdett "részegen" járkálni, magától ment össze vissza, majd a harmadik lap után megjelent a "lapos ember", nem történt semmi, majd game over. :S
Amúgy szerintem, ha már para, akkor a legdurvább ilyen kitalált lények a síró angyalok (weeping angels).
Pont ma este volt egy friss angyalos rész.
Esetleg Vastha Nerada.
-
GabN73
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az AVP sem volt rossz, de ez fasza. Van egy videó, mikor a 11 totál részeg tag játssza a Slendert, és közben írják ki í képernyőre, hogy mit beszélnek, na az nagyon fasza. [link]

Nem is értem miért nem ezzel a videóval van bemutatva a játék az első hozzászólásban.

Amúgy para téren a System Shock2 volt nagyon ott. Mikor alig volt valami életem, meg lőszer a pisztolyban, egy asztal alatt kuporogtam, erre nyílik a szoba ajtaja és bejön rajta a kis gén módosult csimpánz azzal a visító hangjával, egyre közeledik felém, na az besza behu volt.

-
ludsimon
veterán
Bal shift-el futsz gyorsan. Akkor valami miatt nem történt semmi, nekem a page 1 után előbújt.

Szedegetted az oldalakat (page) ?
Mert ne csodálkozz, ha nem kezded el szedni, nem történik semmi sem.
Bal egérgombbal tudod kikapcsolni a lámpát azt hiszem és a jobb oldalival tudod felszedni. -
törölt tag
0.9.4-et próbáltam, 10 percig mentem az erdőben és nem történt semmi...
Találtam egy kocsit + 1 konténert, egy épületet csempézve, nagy hordókat, egy 3-as sziklacsoportot és egy bazi nagy sziklát, és nem történt semmi...
Futni nem tudok, és nincsen resume...
Hát ez nem nagyon győzött meg, annak ellenére, hogy tudom mivel operál a játék.
Majd még adok neki egy esélyt...
-
Zirowe
nagyúr
Ezt még nem próbáltam, de életem eddig legparásabb játéka az alien vs predator 2 volt emberként játszva.
Az olyan volt, hogy bekapcsolt lámpa+tv mellett és kb 10-15% hangerővel lehetett csak játszani, de még akkor is paráztam rohadtul, és nem csak én, hanem haverok is (kb 10 éve).Ezt még nem próbáltam, de van annyira parás?

-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Gondoltam megnyitom ennek a játéknak is a hivatalos topicját, ne mindenfelé írkáljunk róla.

Először is itt van maga a történet:
Slenderman legendája (Nem az én videóm!)
Ingyenes játékról van szó. Az eredeti forest map 120 MB, nem egy nagy dolog viszont elég jó részletes grafikára is be lehet állítani!
Le lehet tölteni a klasszikus erdős részt, illetve vannak másik térképek is.Itt van a hivatalos oldal (nem mindig elérhető!).
Innen pedig letölthető például a kórházas térkép, vagy az elmegyógyintézetes map is.
Jöjjön akkor pár videó játék közben milyen is:
[link]
[link]Javasolni inkább erős idegzetűeknek ajánlom, mert még aki horror filmeken nőtt fel, annak is kétséges mennyire lesz 'élvezetes'.

Jó játékot! Eddzétek csak az idegrendszereteket!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Update 01.31. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)