Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
miert, van modem a gepre kotve? Igazából, nincs ha a router előtt levőt leszámítsuk.
Persze,hogy nem raktam fel rendessen ,mert átugrottam vakon azt a részt. (szerintem)
cfdisk alatt kell megadni a hda1 linux particíónak a boot flag-et ? Ez az vagy a telepítőben kell beállítani amihez még nem értem el vagy átugrottam ?Harmadik azért ,mert tegnap volt az első, ma a második és tudtam,hogy azt fogod javasolni amit meg is tettél.
"bebootolsz a telepitorol, kivalasztod a setup menujebol a loadert, es felrakod""a grub error azt jelzi, hogy meg mindig grub van az mbr-ben, vagyis vagy kihagytad ezt a lepest, vagy nem az mbr-be raktad"
Itt még tuti nem jártam.
Na most kell betennem a 2. cd-t úgyhogy mindjárt kiderül ,hogy minek is kelett volna jönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Béta iOS-t használók topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fogyjunk le!
- Vicces képek
- bambano: Bambanő háza tája
- BestBuy topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest