Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Slackware-specifikus könyvről nem tudok, de ha jól emléXem, a piros Unix-könyv (magyarul is kapható) a Slack-re alapoz (de tényleg nem biztos)
gyors serverre sokat mondani nem tudok, mivel nekem ftp nem megy, csak http, így nincs sok választásom, az ftp.sunet.se-ről töltöttem le, nézd meg
amúgy naggyon tuti renCer, én imádom, csak szokni kell... UHU után nagyon más, mindent neked kell kézzel állítgatni, elég sok cuccot utólag kell feltenni, de legalább megismered a Linuxot kívül-belül
egy apróság: érdemes a forrásból feltett progikat (ezt amúgy checkinstall-lal csinálom, így könnyen le lehet szedni ha megunom/nem teCCik) a /usr-be tenni, mert alapban a /usr/local-ba pakolja
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest