Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Slackware-specifikus könyvről nem tudok, de ha jól emléXem, a piros Unix-könyv (magyarul is kapható) a Slack-re alapoz (de tényleg nem biztos)
gyors serverre sokat mondani nem tudok, mivel nekem ftp nem megy, csak http, így nincs sok választásom, az ftp.sunet.se-ről töltöttem le, nézd meg
amúgy naggyon tuti renCer, én imádom, csak szokni kell... UHU után nagyon más, mindent neked kell kézzel állítgatni, elég sok cuccot utólag kell feltenni, de legalább megismered a Linuxot kívül-belül
egy apróság: érdemes a forrásból feltett progikat (ezt amúgy checkinstall-lal csinálom, így könnyen le lehet szedni ha megunom/nem teCCik) a /usr-be tenni, mert alapban a /usr/local-ba pakolja
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest