Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Slackware-specifikus könyvről nem tudok, de ha jól emléXem, a piros Unix-könyv (magyarul is kapható) a Slack-re alapoz (de tényleg nem biztos)
gyors serverre sokat mondani nem tudok, mivel nekem ftp nem megy, csak http, így nincs sok választásom, az ftp.sunet.se-ről töltöttem le, nézd meg
amúgy naggyon tuti renCer, én imádom, csak szokni kell... UHU után nagyon más, mindent neked kell kézzel állítgatni, elég sok cuccot utólag kell feltenni, de legalább megismered a Linuxot kívül-belül
egy apróság: érdemes a forrásból feltett progikat (ezt amúgy checkinstall-lal csinálom, így könnyen le lehet szedni ha megunom/nem teCCik) a /usr-be tenni, mert alapban a /usr/local-ba pakolja
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest