Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Bocsánat. Este nagyon fáradt voltam és eldőltem, mint egy liszteszsák. Ha nincs a cd-n az install.1 és install.2 akkor az ftp://ftp.slackware.com címről le tudod húzni. Ott biztos, hogy bent van a rootdisks alkönyvtárban, de közbe kirakom magamhoz is és leszedheted. Azt is ugyanúgy rawrite progival kell kiírni floppyra.
-
proximus
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Ugy látom tényleg a kernel volt a ludas

Bizony-bizony ha már a root -ot ill. init -et keresi akkor nagy gond nem lesz.
Nos az a ''root floppy disk'' lenne az ami egy ''vinyós'' linuxnál a ''/'' és alkönyvtárai. Ezt szeretné létrehozni a MEmóriábAN, majd ebben keresné az init -et több helyen is, de nem talál, ezért pánikol jogosan
Szerintem jól jönne az az install.1
Egyébként ha van egy partíciód Linuxal, és bebootolsz egy ''házi'' floppy -s kernellel ami mondjuk tartalmazza a ''/'' partíció eléréséhez szükséges drivereket, akkor ugyanúgy bent találod magad mondjuk a Mandrakéban mintha vinyóról bootoltál volna. Kipróbáltam
Amúgy sok disztrib is a ''floppy -s''-hoz hasonlatos módon tudja megcsinálni, hogy pl. bebootolsz, nyomogatod a Next -eket
, és ha az utolsó ''Nextre'' nem nyomsz rá, akkor érintetlen marad a vinyó (SuSe).
Ügyes kis valami az a Ramdisk

Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elfelejtettem a film címét
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy sok disztrib is a ''floppy -s''-hoz hasonlatos módon tudja megcsinálni, hogy pl. bebootolsz, nyomogatod a Next -eket