- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
Sajnos nincs rá megoldás,tele van a skype fóruma is az asus problémával,windows 10 óta van ez,de nem mindegyik verzióval csinálta nekem sem,windows 8.1-nél még megoldás volt a kijelentkezési hang kikapcsolása a skype-ban.Én már annyira beleuntam,próbáltam már különböző barkács driverekkel is,gyárival is,de semmi változás úgyhogy letiltottam az asus-t,most az alaplapi kártyát használom,de majd meglátom milyen lesz ez a win 10 féle skype,aztán visszarakom majd az asust,az asztali verziót meg letörlöm.
-
Bigyo13
őstag
Az egyszerű filemegosztás nincs bekapcsolva
Nincs benn a pipa!
Mert a többi fájlnál van a BIZTONSÁGI fül(#5132) spiritex: ja hát ilyen felülírásról szó nem volt.. és amúgy felesleges továbbra is ez a sok munka, mert egy 300 bájtos REGEDIT parancs kikapcsolja, hogy keressen frissítést és ellenőrizze a verziót
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest