Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
McClane
aktív tag
válasz
ambipur
üzenetére
Igen több memóriát használ de jobb a hangminősége az újnak, legalábbis szerintem. Feladatkezelőben néztem amikor elindul k.b. 50 MB memóriát használ ami leesik egy idő után 10 MB alá nálam. Ha elindítom az extrakezelőt akkor az plusz cca 30 MB (nem használom csak a mérés miatt indítottam el). Hívás közben meg olyan 25 MB-ot használ.
De ha elindítom az extrakezelőt akkor az nem kapcsol ki akkor sem ha bezárom a skype-ot csak ha kilövöm a feladatkezelőben.
Mindenesetre jó program évek óta használom már.
-
válasz
ambipur
üzenetére
hát, abban lehet, hogy sehol, de az újabb verziókban a partner kijelölése után akár a szöveg bevitelére szolgáló "szövegdoboz" tetején, akár fent a menüsorban; hívás -> képernyőmegosztás -> teljes képernyő megosztása/kiválasztottak megosztása!
szerintem frissíteni kellene a skype verziódat!
Új hozzászólás Aktív témák
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest