Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolpat
csendes újonc
válasz
bringasisti #15513 üzenetére
Igen,tervbe van véve egy CO felszerelés beszerzése.(vagy hivatalos nevén védőgázas ívhegesztő,mert nem csak CO-val szoktak,hanem pl.Argonnal is,az sokkal szebb és minőségibb varratot ad,csak a CO gáz olcsóbb,így az terjedt el jobban)
Csakhát azok a fránya anyagiak,mindig van fontosabb dolog a bakancslistámon mint a CO.
Én tudok vele dolgozni,igaz hogy nem sokat dolgoztam a szakmámban,meg én nem is a kasztnizást tanultam anno,hanem könnyűfém szerkezeteket hegesztettünk,tetők-vázszerkezetek stb..zártszelvény,laposvas,szögvas,ilyen-olyan idomokat miegymást.Neki mernék állni egy küszöbcserének vagy sárvédőívnek simán,de mondjuk először nyílván a saját kocsim lenne a tesztalany
Na talán majd egyszer oda is eljutok,hogy legalább a család verdáit ki tudom pofozni,már akkor megérte a beruházás...
Z.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest