- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Nézd, ez nem egy legális átalakítás, de ha normálisan be van állítva a lámpája, akkor az neked miért "fáj"? Láttam már 110 Wattos izzót is, normálisan be volt állítva, meg sem tudtam volna mondani hogy erősebb. Pontosan azért gyártja a Tungsram, az Osram stb is ezeket az izzókat, mert pontosan tudják hogy meg fogják venni a közúton közlekedő autókba is. Éppen ezért, légy afelől nyugodt hogy be lehet rendesen állítani hogy ne vakítson. Amúgy meg nem tudom miért lenne jobb a Night Breaker mint egy nagyobb teljesítményű izzó, ha elvileg a Night Breaker is nagyobb teljesítményű.
Azért mert az nem fogyaszt többet már mindjárt kevésbé is vakít? Ezt nem hinném, ha rosszul van beállítva, akkor mindkettő vakít, ha meg jól, akkor egyik sem.
Még mielőtt azt hiszed hogy nekem is valami off-road izzóm van, nem, nekem Osram Silver starom van jelenleg, és otthon vár már a Night Breaker Laser.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ülőgarnitúra 3-2
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Nest doorbell gen2
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest