Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentoda1
csendes újonc
válasz bringasisti #13551 üzenetére
A hűtőtömítő az olajtérbe szivárgásra.
-
bringasisti
Topikgazda
válasz pentoda1 #13552 üzenetére
Akkor viszont nem tudom mi lehet a megoldás, ugyanis S100 koromban volt hogy megmozdult a hüvely szerelésnél (azért is ajánlottam) és így gyógyítottam, de jelenleg is tömítővel járok mert a fűtésből jött a Viz rendesen és megküldtem tömítővel vagy 3 éve
BENEFON DELTA--------N8
-
rob210
nagyúr
válasz bringasisti #13556 üzenetére
dehogynem.
Én még 3hónapja vettem ugyan ezt a 17. kerületben a skoda boltban.
még szép piros szigetelő szalaggal át is volt tekerve, hogy ki ne nyÍljon.Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz bringasisti #13559 üzenetére
XVII. ker. Diadal u.16.
A 76-os busz arra jár ha jól emlékszem. Tel:258-40-97[ Szerkesztve ]
Renault power
-
pentoda1
csendes újonc
Kb mennyi hűtőfolyadék kell a rendszerbe favinál?
-
pentoda1
csendes újonc
válasz bringasisti #13563 üzenetére
Köszönöm!
-
wladymir
csendes tag
Üdv.
Rendhagyó módon nem segítséget kérek,hanem köszönetet szeretnék mondani a sok segítségért amit itt kaptam,még favós időszakomban.
Néha vissza vissza nézek,és látom,hogy mindíg ugyanazokra a kérdésekre válaszoltok,rendületlenül.
max tisztelet. -
mgergo01
újonc
Sziasztok!
A gondom az hogy a favoritomon szerintem nem kapcsol ki a szivató.Fent marad a fordulat olyan 1500 on,és nem tudok állítani rajta az alapjárat állító csavarral.A bowdent is árrébb tettem a ricnin.
A fogyasztásom is majdnem 10 lityi városon kívül.Néha az autóban benzinszagot is érzek.Szerintetek hol kezdjem a kutakodást?
Falsot elméletileg nem szív,mert járó motornál végigfujkáltam a karbi környékét,beömlő körül féktisztítóval,és nem vettem észre fordulatszám változàst.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Ysthvaan
csendes tag
válasz mgergo01 #13566 üzenetére
A benzin szag megszüntetéséhez végig kell nézned a benzincsöveket. Ahol szivárog jellegzetes sárgás, poros trutyit látsz. Én elől már mindent kicseréltem, de még mindig volt benzin szag. Végül a tankból kijövő csöveknél láttam meg, hogy ott is folyik. Jó pár benzincső kipróbálása után a szövetszigetelésű Semperit cső lett a nyerő; ez még 3 év után is rugalmas, a Gates, sima Semperit 1-1,5 év alatt kirepedezett, és újra engedte a benzint a csatiknál.
-
mgergo01
újonc
válasz Ysthvaan #13568 üzenetére
Sziasztok.
Levettem a szivatót..Valami zűr van vele.Ha kézzel átugrasztom a fogaslécet,minden rendben van.Tudok alapjáratot állítani stb..
Viszont amint a gázhoz érek,visszaakad a szivató.
A benzinszag forrását is megtaláltam.A gyorsító membrántól csöpög rá a kipufogóra.😕
Holnap asszem veszek egy bontottn karbit.
Vagy?Szerintetek menthető az enyém?
Köszi. -
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
A reflektor magasság állító tekerő kapcsoló milyen elven működik? Hiába tekerem, meg sem mozdul a reflektor. Mit kell átnézni hozzá? Két cső indul el belőle, és egy-egy cső érkezik a reflektorokhoz.
Köszi!mobil: Xiaomi Mi 9T PRO; PC:intel i7-7700
-
rob210
nagyúr
-
bringasisti
Topikgazda
-
426os
őstag
válasz bringasisti #13573 üzenetére
Persze, azzal nincs is gond, csak kíváncsi vagyok. Mióta a családban van az autó sosem volt jó a belső állító. Nemrég cseréltem ki én is az egyik lámpát - utángyártott volt benne és egyszerűen szétesett a belseje, de kapott egy bontott eredetit.
A belső állító egyébként azt a célt szolgálná, hogy ha megpakolja az ember a hátulját, akkor egy mozdulattal lejjebb lehessen állítani a lámpákat, hogy ne vakítsanak. Mivel nem szokta senki megpakolni, ezért az elmúlt 1x évben ez nem is hiányzott, de ha nem valami spéci folyadék kell bele, akkor lehet indítványozom a feltöltését, mert miért ne működjön ha már egyszer van. Persze lehet, hogy gyorsan elfolyna, mert hát valahol a régi is eltávozott sok évvel ezelőtt..
-
Kz_NTV650
újonc
Kedves Fórumtársak!
A karburátor felújitás után pöcröf a gép bármilyen időben.
Az lenne a kérdésem hogy hidegen indításkor magas a fordulat (automata szívató) kb 2-3 percig terheletlenül.magasan maradna fordulat de kb 2-3 perc után adok egy gázfröccsöt és leesik normál alapjáratra és után úgy is marad. Ez normális? -
mgergo01
újonc
Sziasztok.
A karbimmal még mindig van zűr.A gyorsító membránnál csöpög a benzinem,rá a kipufogóra.Magát a gyorsítómembránt már kicseréltem.De mögötte is van egy tömítésféle.Lehdt,hogy az rossz?Vagy rosszul van összerakva ott valami?A rugónak melyik felé kell állnia?Nekem a vastababb fele van kifelé.Valakinek tippje?
Köszi. -
mgergo01
újonc
Sziasztok.
A karbimmal még mindig van zűr.A gyorsító membránnál csöpög a benzinem,rá a kipufogóra.Magát a gyorsítómembránt már kicseréltem.De mögötte is van egy tömítésféle.Lehdt,hogy az rossz?Vagy rosszul van összerakva ott valami?A rugónak melyik felé kell állnia?Nekem a vastababb fele van kifelé.Valakinek tippje?
Köszi. -
goldblum
csendes tag
válasz mgergo01 #13580 üzenetére
Még valami... Ha - mint írod - kicserélted a membránt, és az új, tehát nincs rajta repedés, szakadás, valamint előtte tökéletesen megtisztítottad a két felfekvő fémfelületet (a membránházat és a fedelet), és gondosan visszacsavartad a négy rögzítőcsavart, akkor elvileg és gyakorlatilag sem szivároghat benzin, még akkor sem, ha fordítva van a rugó betéve. A membrán pereme ugyanis rugalmasan és tökéletesen kell, hogy tömítsen. Legrosszabb esetben nem működik a gyorsító, de szivárgás nem lehet.
-
peti_s
addikt
Üdv Mindeninek! , a videó amit ígértem a motor hangosodásáról már folyamatban van, de sajnos a videón ez nem jön vissza ha visszanézem. Viszont új jelenség lett, 2000-s fordulatszámnál morog a motor, de se alatta, se felette nem, mindig 2000nél, motorfék esetén jobban észrevehető, vagy félgáz esetén. Mitől lehet? Kipufogó 4 hónapos, Bosal, és fehér lerakódás van rajta. Szintén, vajon mitől lehet? Plusz, hátul mindenképpen csapágyat kell szerintem cserélni, folyamatosan kelepel valami ott, morajló hanggal. Gondolom csapágy lesz. Melyik ajánlott? Bocsi a rengeteg kérdésért, mindig van sajnos pár. üdv. peti_s
-
Mágus2
Közösségépítő
-
mgergo01
újonc
válasz bringasisti #13589 üzenetére
Megnézem.Gondolom a motortérben kell keresnem.Látszik bontás nélkül?
-
peti_s
addikt
Üdv! Megcsináltam a videót, a többit mindjárt pótlom, a lényeg ami 2000-s fordulatnál jelentkező zaj, zörej, hangosodás, felette abbamarad, alatta nincs. De maga a motor is hangosabb mint korábban volt. A benzin korábban 95-s volt, de mióta 2000nél adja ezt a hangot csak a legdrágább megy bele. Nagyon örülnék ha nem lenne nagy baj. [link]
Csapágyból van ajánlott, illetve nem ajánlott típus, márka?
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz peti_s #13594 üzenetére
Arra a búgó hangra gondolsz? Az a váltóban a difi menet közben. Álló helyzetben van valami rezonancia, az lehet tűzgyűrű a katalizátor előtt, vagy nem cseréltél tömítést a katalizátor és az új középső dob között és kifúj. Minden alkalommal új tömítést kell tenni.
[ Szerkesztve ]
-
peti_s
addikt
válasz Mágus2 #13595 üzenetére
Sajnos nem én cseréltem a dobot, hanem egy kipufogós. Mindenképp akkor oda visszamegy az autó. Igen, álló helyzetben van rezonancia, ami 10000 km-el korábban még nem volt. Plusz a vezető oldali ajtó kárpit, vagy az ablak szintén rezonál, de mindenesetre ha megnyomom a kárpitot abbamarad. A rezonancia alapjáratnál dobcsere előtt is megvolt, ez a plusz zaj 2000nél most már új dobbal lett. A kipufogó most szépen le van tisztulva, de olyan volt ahogy mondtad mintha lisztes lenne. Csapágy márka mindegy? A búgó hang nem zavar, sőt kifejezetten tetszik. Köszönök mindent!
-
mgergo01
újonc
válasz bringasisti #13592 üzenetére
Király lett....:-D Köszi a sok segítséget:-D
-
mgergo01
újonc
válasz bringasisti #13598 üzenetére
Szerintetek bonyolult megcsinálni,hogy legyen szakaszos ablaktörlőm is?Mert ebben úgy tűnik nincs.90'es 136l.
-
Ysthvaan
csendes tag
válasz mgergo01 #13599 üzenetére
A biztosíték táblán most egy fém lemez van a szakaszos relé helyén. (Ennek hiányában ahol kikapcsolod, ott áll meg az ablaktörlő; nem tér vissza alapállásba). Szóval irány a bontó/bolt és fillérekből vehetsz bele egy relét. Lemez kihúz, relé be a helyére (fél perc), és van szakaszos ablaktörlőd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs