Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothferenc
aktív tag
válasz
Sivullinen
üzenetére
Szombaton vásároltam az Edigitalnal a Mammutban. Weboldalon a 1,5 colos kijelzőjűt írták. Kis vitába is keveredtem az üzletvezető helyettessel, mert ő is a 1,5-est mondta, de én tartottam magam ahhoz, hogy max valami elfekvő készletben található meg, kizárólag csak a 2-es kapható már. Nehezen kihozta, és a 2 colos verzió volt. Simát vettem, nem wifiset (csak a videolapse érdekel) szelfibottal, mellhevederrel meg a többi sz@rral együtt 19ért. Ahogy nézem, ma változott az akció.
-
válasz
Sivullinen
üzenetére
Az, hogy melyik kijelzős szimpatikus azt neked kell eldönteni, egyértelműen előnyösebb a 2"-os. Egyébként csodálkozom azon, hogy még árulnak egyáltalán 1,5"-ost. Szerintem valami régi,raktáron fennmaradt kamerák lehetnek.
SJCAM Magyarország és Elektropoint. Itt mindent kapsz. Egyébként egy cég a kettő. -
válasz
Sivullinen
üzenetére
64-est biztos, hogy kezelni fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- One mobilszolgáltatások
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- Smallrig cage x t5 fujifilm ketrec
- Insta360 Go 3s 128GB - fehér (Bontatlan)
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi