Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kistrojak
csendes tag
Még Júliusba küldtem be egy táblázatot. Unatkoztam orvosi rendelőbe, kamera nálam volt, gondoltam elfoglalom magam... Pont kijött szifonra az excel, elkezdtem menünként lefordítgatni... Igaz tele van hibákkal, de, gondoltam egy próbát megér, egy hűtőnél már bejött... Nézd már meg légyszíves, hogy mennyire egyezik

LINK A DOKUMENTUMHOZ -
maj-viktor
őstag
Esetleg egy verziószámmal előrébb vagyunk...
(fw verzió)Mondjuk ezt örömmel hallom, ha az eredetiről van szó!
(bár van egy sanszom nem az lesz, amit én küldtem a gyártó felé... mert az már több hónapja volt - bár kitudja... a lefordított szavakból kiderülhet, hogy az-e amit én intézkedtem még annó, na erre most kíváncsi vagyok - érdekel)Pár embernek számít a magyar nyelv és azért akart inkább SD28-at venni, mert abban volt... A képminőség nem is számít neki.. No comment!
-
maj-viktor
őstag
Fogadunk... eskü csinálok neked majd egy mérést...
Ám hogy mértél!? Vízszintesen vagy függőlegesen!?
(csakmert mivel szélesvásznú 16:9-es arányú ugyebár a kép, így a "vízszintes 170 fok csak")Mindjárt kiderül, hogy nem eredeti SJ4000-ed van, stb.
(annyiszor találkozok ilyenekkel már)
Így első kérdésem, honnan van / hol vetted!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kettő is van SJ5000-hez.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)