- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
kistrojak #8214 üzenetére
Ebben a hsz-emben hol volt 1bolt reklámja!?
Én a magyarok boltok közül kamera vásárlásnál mindig mind3-at megemlítem!
(pontosabban a sima és wifis sj4000 esetén az electropointot... wifis esetén Gery... sima és más sportkam esetén a p1cam-ot... mivel ez a kínálatuk!)Mondj - mutass még megbízható eredetit áruló boltokat... kutyubazar!? (kaptam képet milyen szép FAKE-t árulnak... szuperstore!? 30napos szállítási határidővel!? köösssz nem - inkább rendeld meg te ebay-ről / fox-bang-geek-ről!)
Monopod-ból meg ha megnézed a p1cam nem árul... Gery meg a vékony fajtát árulja, míg az electropoint mind2-t... (és érdekes módon nem mondva csinált indokkal készült a "teszt"-em, hanem más is ezt tapasztalta, hogy a vékony - hosszú egy nagy szar... még te is elismerted, hogy 2hó után tönkrebasztad)
És még oda írtam, hogy apróhirdetési oldalak - olx-jofogas-vatera... Sőőőt még én is árulok, azt meg se említettem... akkor milyen reklámról beszélsz!? O.o
Akkor beszélhetnél elfogulatlanságról, ha csak és kizárólag azt a bizonyos 1 boltot említeném folyton... az reklám lenne! (meg ha én ezért bármilyen pénzt is kapnék)... akkor igen!
Ezzel szemben pl. settentex fórumtársunk, azért kicsit jobban reklámozza a p1cam-ot, mint én az electropoint-ot... de ebbe én tényleg nem akarok belemenni... ennyi erővel Gery-t meg tiltsuk ki - mert miazhogy ő "egyéni vállalkozóként" SJ4000-et mer árulni és még kommentel is / tanácsokat oszt meg!Amikor az emberek pár ezer forintot spórolnak megkockáztatva azt, hogy eredeti-e a kamera... hidd el sokan "fillérbaszók", így én a 2 legolcsóbb és legnépszerűbb megoldást említettem meg! Van ezeken felül is... csak azok bőven a 10$felett vannak, ~15$-ért... míg az általam leírtak azok olyan ~6 és 8$-os tételek, amit te írtál az meg ~15$ tétel külföldről... belföldön meg ~3E - 4E Ft körüli tétel!
Tessék "(#8218) padre71" meg a digitalweb-et ajánlja, ami egyébként megsúgom az electropoint-tól veszi (mivel ők nagyker-ként is üzemelnek... hoppácska!
Most tényleg akkora reklámot csináltam!? (kinek is!?), hogy leírtam, hogy ne vegyétek a hosszú vékonyat, inkább a rövid vastagat! Te már képzelődsz is... már boccs!
Ám én rájöttem... a "konkurenciát zavarom"
-
fotosjani
aktív tag
válasz
kistrojak #8214 üzenetére
Szerintem ez nem a HardverAPRÓ!!!
Egyesek szinte csak reklámozni járnak fel ebbe és az SJ5000-es topic-ba is.Az Alapelvek szerint
Különösen tiltott
"A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topic csoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."Előbb utóbb erre Pompi is fel fogja hívni az érintettek figyelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest