Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DreaD88

tag

válasz maj-viktor #2734 üzenetére

Azokat még nem hasonlítottam össze. Az is meglesz (csak most idővel nem állok úgy, hogy kitérjek rá, ez a tesztvideó is inkább azért készült, hogy melyiket vigyem nyaralásra :) )
    Első pillantásra (illetve a csőre szerelhető konzol használata során) azt mondanám, hogy túl nagy különbség nincs.

Viszont még egy ismertető jegy az SD28, SJ4000 beazonosítására az, hogy a "knob screw" az SD28-nak sima fejű csavar van benne, az SJ4000-nek pedig csillagfejű. És hogy az SJ4000-nek szélesebbek a tépőzáras szalagok.

Bár pont ma reggel írt egy haverom, hogy neki eltört ma a kormányra rögzítős adaptere és neki SJ4000-e van.
    Elég durva úton első napon az SD28-at én is kormányra raktam fel ezzel a csőre rögzítő adapterrel és bírta.

Szóval vannak érvek, ellenérvek az SD28 mellett is, de mivel kameráról van szó, ezért szerintem a képminőség értékelése az elsődleges (az pedig az SJ4000 felé billenti a mérleget, bár ki tudja, hogy egy újabb SD28 fw-vel mit fog tudni), aztán jöhetnek a konzolok, tokok, stb...

Új hozzászólás Aktív témák