Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeNOx
tag
válasz
üzenetére
Köszönöm!
Hát remélem megúszom, de szeretném ha megbízható lenne a motor, meg ne is nézzen már ki úgy mint egy kupac...
Még a dugattyús hiba előtt vettem hozzá egy jó pár alkatrészt, pl.: kilométeróra, csomagtartó, tömítésszett (klingerit) , gumi harmónika meg sok más egyéb apróság. Ezek még mind felszerelésre várnak, de valószínűleg majd csak a szerelő után teszem fel őket. 
A karbin egyébként a levegőállító csavart nektek mennyire könnyű állítani, illetve ki lehet-e szedni könnyedén?
Az enyémen mocskosul szorul kifele jövet, mert szét van cseszve a menet rajta, ráadásul a csavar feje is eléggé meg van már nyúzva, ezért gondoltam kicserélem, de tartok tőle hogy beleszakad, vagy csak szimplán annyira lesarkazza a csavarhúzó, hogy lehetetlen lesz kiszedni. Van esetleg erre valami megoldás? 16N1-11-es karbim van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát remélem megúszom, de szeretném ha megbízható lenne a motor, meg ne is nézzen már ki úgy mint egy kupac...
Még a dugattyús hiba előtt vettem hozzá egy jó pár alkatrészt, pl.: kilométeróra, csomagtartó, tömítésszett (klingerit) , gumi harmónika meg sok más egyéb apróság. Ezek még mind felszerelésre várnak, de valószínűleg majd csak a szerelő után teszem fel őket.