Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz andree04 #110 üzenetére

Ha melegen elerőtlenedik, az a rossz gyújtás és a rossz karbi okozza a legtöbbször.
    Gyújtás terén: Keress rá, Mesebeli vándor, Simson gyújtás, és Ugyanezen ember írása: Karburátor beállítás.
    Ha ezek rendben vannak és jól van minden beállítva, akkor jöhet hiba szűrés:
    1: megszakító kalapács beégését ellenőrizd, csiszold meg, ha szükséges, cseréld. Ha menet közben a megszakító szikrázik, akkor az gond! (ha jól tudom, a kis kondenzátor a ludas érte, ami a lendkeréknél van).
    Gyertyát vegyél: NGK BP6HS vagy NGK BP8HS (ki kell kísérletezni).
    A benzin keveréket 40-esre keverd! Nem igazán füsttől attól sem, de a benzin minősége változott, kevesebb az ásványi alapú származék benne, mint anno volt, simán kéri a 4 liter benzinhez az egy deci olajat, hogy ne melegedjen túl.
    Ellenőrizd a szivató gumiját, hogy nincs e megsérülve. (ha elerőtlenedéskor is nagyon füsttől, meg mindig nagyon füsttől, az egyik ok a túl sok benzin).
    Mindemellett a súbertűn tedd közép állásra meleg motornál a határoló lemezt (nem tudom mi a neve :B ), s ahhoz állítsd be a karbit. Meleg motornál!
    Azt hiszem, kezdésnek ennyi elég:$
    Üdv körünkben, képeket majd mellékeld a festésről!:)

• perge666

veterán

válasz andree04 #110 üzenetére

Szerintem nagy baja nem lehet!!
    Véletlenül nem a kipufogó dugult el?Nem lett tompább hangja,és nem indul nehezebben?Kipufogóból jön a füst rendesen?
    Ha költeni is kell rá,szerintem megéri.
    Én 60-ért vettem az enyémet kb.2 hónapja,igaz motorikusan nem is kell rá költeni remélem jó sokáig.
    Az enyémen is van egy kis állítgatni való,de szerintem így is nagyon jó.

Új hozzászólás Aktív témák