Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
perge666
üzenetére
Egyébként az nem baj, ha szívatóval van csak alapjárat hidegen, főleg ilyen időben. Legalábbis én mindig úgy gondoltam, nem véletlenül tették rá.
Melegen lőttem be mindig, hidegen kis szívatót rajtahagytam aztán ahogy bemelegedett, szépen fokozatosan visszatoltam.Azért a múlt idő, mert hát csütörtökön megvették... Szerettem, sok munkám volt benne, de rá kellett jönnöm, hogy kinőttem, és pont nem alkalmas semmire, amire használnám...

Ő volt az, Délia. De nagyon jófej kissrácnak vették meg karácsonyra, jó helyre került.
LaciCRM: Engem is érdekelne!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Melegen lőttem be mindig, hidegen kis szívatót rajtahagytam aztán ahogy bemelegedett, szépen fokozatosan visszatoltam.