Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Halihó.
Szereztem a motorra 51-es első lámpát,ráccsal együtt,és 16N1-es karburátort.
Nem rég fejeztem be az összeszerelést,de azt vettem észre,mintha rövid lenne a gázbovden.

Első indításnál nagyon bőgött,akármit is csináltam vele,a súberen állítottam,összeszereltem,ugyanezt produkálta.
A bovden állító csavart teljesen becsavartam,és az alátétet is kivettem,és most a kormányt balra fordítva és egyenesen jó,de ha jobbra fordítom akkor magasabb lesz az alapjárat.Másik bovdennel szerintetek megoldódik a problémám,vagy valami más a gond??
Ja azt elfelejtettem írni,hogy ezzel a karbival éppen hogy füstöl egy kicsit,és a hangja is nagyon tetszik,egyenletesebben,szebben,lassabban jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- 58.5 mm full fém tamper
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest