Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
engem a muksó brokija a WC-n nem különösebben izgat
de a csaj se jobb ha letolt gatyával ül a WC-n....
az a bizonyos plusz szituáció hiányzott belőle
pedig hányszor próbálkoztam, udvaroltam simjeimmel egymásnak, csikizték egymást, beszélgettek, simogattak... míg nem egy nap meg tudtam hogy hiába minden erőfeszités, mert sose fognak összebújni
a franc essen az impotens fajtájukba, gondoltam, és abbahagytam. najó nem akkor, hanem amikor a House Party-ra rátelepitettem a Vacations-t, és attól behalt az egész 
-
parandroid
félisten
na, akkor ha így megbékélt mindenki mindenkivel, és végre szép az élet, akkor szabi elküldheti nekem azt a linket a nudepatch-hez emailben, hátha jól jön még valamikor.
vagy egy link is elég.
ami pedig rékucit illeti: itt nem jelent meg, a másik sims-es topicban viszont volt egy emi nevű ifjú hölgy, és bár az e-mail-cím nem egyezik, a névhasonlóság elég meggyőző, ha jobban megnézitek réka e-mail címét. érdekes direkt-marketing tevékenység mindenesetre, kiváncsi lennék beugrik-e neki valaki...
mod: ja, singles korrekt volt meztelenkedésben, mondjuk én nem a bácsikat nézegettem benne...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de a csaj se jobb ha letolt gatyával ül a WC-n....